איך מחפשים בוורד מילים שבין תחילת הפיסקה לתו מסויים

לדוגמא אני מעתיק כמה דיבורי תוספות ואני רוצה להדגיש את תחילת הדיבור
ולכן רציתי לעשות חיפוש בין תחילת הפיסקה לנקודה

תחילת פיסקה לא ידוע לי שיש אפשרות לחפש אבל יש אפשרות לחפש סוף פיסקה:
תכתוב בחיפוש בתוים כללים 13^ כוכבית נקודה. כך:
קוד:
^13*.
כעת יייבחר גם הסוף פיסקה, וגם הוא יקבל את העיצוב. אם זה מפריע, תעשה חיפוש נוסף של סימן פיסקה ותבטל לו את העיצוב

נכתב ע"י א.ישראל;370982:
תחילת פיסקה לא ידוע לי שיש אפשרות לחפש אבל יש אפשרות לחפש סוף פיסקה:
תכתוב בחיפוש בתוים כללים 13^ כוכבית נקודה. כך:
קוד:
^13*.
כעת יייבחר גם הסוף פיסקה, וגם הוא יקבל את העיצוב. אם זה מפריע, תעשה חיפוש נוסף של סימן פיסקה ותבטל לו את העיצוב

זה בוחר לי רק את סוף הפיסקה.
בקשתי היתה שייבחר לי מתחילחת הפיסקה (או מסוף הפיסקה הקודמת) עד הנקודה.

מוזר מאוד!
בכל אופן כך צריך להיות החיפוש
www.a.israel.prog.co.il/docs/CHI.jpg
לא העליתי תמונה ישירות לכאן אלא לFTP כי יש בעיה לצערנו בפורום מייקרוסופט בהעלאת תמונות

הייתי רוצה לדעת היאך עושים חיפוש בוורד על טקסט ממורכז דייקא, כגון כותרות, מה צריך לרשום בתיבת 'חפש' בכדי שיחפש לי כל הממורכזים?
תודה למי שיעזור לי בזה.

אפשר לעשות חפש בלי לכתוב שום דבר בשורת החיפוש אלא רק ללכת ל"עוד" ולבחור עיצוב - עיצוב פסקה - ממורכז.

תודה.
1.ואיך מחפשים טקסט מנוקד (באותו עיצוב רק עם ניקוד, כגון פסוקים מנוקדים בטקסט שאינו מנוקד).
2. גם איך מחפשים טקסט הנמצא בסוגריים הנמצא בסוף פיסקא דוקא?

נכתב ע"י חברה;408301:
אפשר לעשות חפש בלי לכתוב שום דבר בשורת החיפוש אלא רק ללכת ל"עוד" ולבחור עיצוב - עיצוב פסקה - ממורכז.
או יותר קצר לעמוד בשורת חיפוש וללחוץ CTRL+E
נכתב ע"י yoel32;408492:
תודה.
1.ואיך מחפשים טקסט מנוקד (באותו עיצוב רק עם ניקוד, כגון פסוקים מנוקדים בטקסט שאינו מנוקד).
2. גם איך מחפשים טקסט הנמצא בסוגריים הנמצא בסוף פיסקא דוקא?

1. http://www.prog.co.il/showthread.php?t=44756
2. תפרט יותר האם אתה מתכוין טקסט מסויים, או מספיק למצוא סוגריים שבסוף קטע.

2. תפרט יותר האם אתה מתכוין טקסט מסויים, או מספיק למצוא סוגריים שבסוף קטע.[/QUOTE]

אני מתכוון למראה מקום כולו המוקף בסוגריים שבסוף קטע. ושיחפש רק הוא ולא שאר מראה מקום בסוגריים.

נכתב ע"י yoel32;408861:
2
אני מתכוון למראה מקום כולו המוקף בסוגריים שבסוף קטע. ושיחפש רק הוא ולא שאר מראה מקום בסוגריים.

תעתיק את זה:
קוד:
\(*\)^13
תדביק בשורת חיפוש
ותסמן תוים כלליים וחיפוש כלפי מעלה

נכתב ע"י א.ישראל;408878:
תעתיק את זה:
קוד:
\(*\)^13
תדביק בשורת חיפוש
ותסמן תוים כלליים וחיפוש כלפי מעלה

או חפש:
קוד:
\([!\)]@\)^13
גם כלפי מטה.

משום מה פתרונות אלו לא מוצאים לי כל המראה מקומות הממוסגרים בסוף פיסקא???

נכתב ע"י yoel32;409265:
משום מה פתרונות אלו לא מוצאים לי כל המראה מקומות הממוסגרים בסוף פיסקא???

1. חלק כן או בכל לא?
2. עשית בדיוק כמו שכתוב, סימנת תוים כלליים.
3. אולי יש רווחים בסוף פיסקא?

אסביר את כוונתי, מה שכתבתם זה מוצא את המ"מ בסוגריים רק כשהוא בכותרת או בשורה נפרדת, אך כאשר הוא בסוף הקטע כהמשך של הטקסט [ואח"כ הנקודה] הוא לא מוצא .

נכתב ע"י yoel32;409275:
אסביר את כוונתי, מה שכתבתם זה מוצא את המ"מ בסוגריים רק כשהוא בכותרת או בשורה נפרדת, אך כאשר הוא בסוף הקטע כהמשך של הטקסט [ואח"כ הנקודה] הוא לא מוצא .
אמרת שזה בסוף פיסקה, ולפי מה שכתבת זה לא בסוף אלא יש נקודה לפני הסוף פיסקה.
כדי למצוא אותם תוסיף נקודה. כך:
\([!\)]@\).^13

תודה רבה, זה עובד מצויין, ואיך בהחלף זה החיפוש - אוכל לעשות שזה יעבור אחרי הנקודה בסוף הפיסקא?

חפש:
קוד:
 ( \([!\)]@\))(.)(^13)
והחלף עם:
קוד:
 \2\1\3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה