לא צריך בשביל זה מאקרו, יש שדה שפותר את הבעיה,
במקום שדה {PAGE} רגיל צריך לעשות שדה {DOCVARIABLE {PAGE}},
(דהיינו שדה בתוך שדה)

יש לי קובץ בוורד שיש בו גם הערות שוליים, האם יש אפשרות בוורד לעשות שהחלק העליון יהיה כרגיל, והחלק של ההערות יהיה בשני טורים, או להיפך?

נשמח לשמוע, ומי שיכול להוסיף סרטון, מה טוב.

תודה רבה.

יש לי קובץ בוורד שיש בו גם הערות שוליים, האם יש אפשרות בוורד לעשות שהחלק העליון יהיה כרגיל, והחלק של ההערות יהיה בשני טורים, או להיפך?

נשמח לשמוע, ומי שיכול להוסיף סרטון, מה טוב.

תודה רבה.
ברור שיש אפשרות כזאת אם יש לך אופיס 2016 ואילך.
צריך להיכנס לכרטיסיית הפניות בדיאלוג "הערות שוליים", להגדיר כמה עמודות אתה צריך בהערות שוליים ואז הוא לא מתחלף אוטומטית עם פריסת הטקסט (לזכור לציין החל על המסמך כולו).
נ.ב. אם אתה במצב תאימות זה לא יעבוד, אז צריך להמיר אותו בכרטיסיית קובץ/מידע/המר.

ברור שיש אפשרות כזאת אם יש לך אופיס 2016 ואילך.
צריך להיכנס לכרטיסיית הפניות בדיאלוג "הערות שוליים", להגדיר כמה עמודות אתה צריך בהערות שוליים ואז הוא לא מתחלף אוטומטית עם פריסת הטקסט (לזכור לציין החל על המסמך כולו).
נ.ב. אם אתה במצב תאימות זה לא יעבוד, אז צריך להמיר אותו בכרטיסיית קובץ/מידע/המר.
האמת, שאכן אני התרגלתי לורד 2010.
בכל אופן נסיתי במסמך לעבור מעמוד אחת לשני עמודות וזה לא הולך לי.

מצורף מחדש עם תיקונים לעברית
הסיסמה 1234

קוד פתוח

הקטנת סוגריים.jpg
הפניה.jpg
עדכון.jpg
מעבר בין.jpg
תג.jpg

קבצים מצורפים

• Clip Cross referece.zip
    9.9 MB · צפיות: 55
  • Cross referece-8-25-2021 עברית.zip
    KB 196.9 · צפיות: 45
נערך לאחרונה ב:
אני אתן את הרקע,
המחשב חדש הגיע עם חלונות 10 באנגלית
הבאתי מישהו שיסדר לי את זה לעברית (הוא לא התקין מערכת הפעלה מחדש)
התקנתי וורד בעברית שנותר לי מהעבר (2019)
ויש בעיה מאוד מציקה שאני פוגש אותי בכל מיני וריאציות,
נראה כאילו האופיס מכוון לאנגלית, לא משנה כמה ניסיתי להגדיר לו בברירת מחדל שזה יהיה מימין לשמאל וכו' וכו'.
זה עדיין נשאר,
דוגמא:
יתרונות השכירות בחוזה מוגבל א.
עקרונות חוזים בשכירות שותפים ב.
המספור קובץ לצד שמאל.

מה לעשות בכללי איני יודע, אבל באמצעות מקש הפיסקה שבקטוגורית בית אפשר לשנות כיוון. בהצלחה.
1630259821961.png

בלת"ק
בפתיחה הרשונית של וורד אפשר לבחור תבנית מוכנה מראש.
זה בא לשימוש בקו"ח וכו' לפי הצרכים שלכם.
הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה