מידע שימושי האשכול המרכזי - ל"ג בעומר תשפ"ב

מצב
הנושא נעול.
עכשיו גם בקול חי

יש למישהו הסרטה משירת אני מאמין שלפני ההדלקה
אחרי שהאדמו"ר מבויאן הדליק את 45 הנרות נשמה?

הדרך שלי למירון:
בשעה 9 יצאתי מנתניה, הגעתי לחניון גולני, הייתה הפסקה לחלוקת צמידים סגלגלים הגענו להר בשעה 12:30!!! לא הייתה שום בדיקה אז, אפילו לא הצגנו את הדף של הכרטיס, וכך עלינו לציון, שם היה שביל אל הקבר, כבני מרון, לא נגעתי בקבר אבל הייתי קרוב, ירדתי למטה לכניסה ובערב כבר לא היה שייך להיכנס ליישוב, למזלי הייתי עדיין ביישוב, בשעה 08:30 ניסיתי שוב לעלות להדלקה והכל היה סגור, השגתי אפודה צהובה ונכנסתי... ירדתי אחרי עשר דקות, וואלה הייתי לבד (רק אני השגתי אפודה) וירדתי לטרמינל, תוך רגע הגיע אוטובוס, אבל בחניון פרוד חיכיתי שעה. עכשיו אני בדרך.
היה פצצה!!!
משהו לא ברור פה
כשאתה כותב 9, זה בבוקר?
ו- 12:30 ?
ו- 08:30 ?

אצל ר' מיילך ההדלקה היא בדרך כלל באמצע אם לא לקראת הסוף..
אין לי מושג מתי התחילו - אבל העיקר זה ההכנות..

לאט, לאט מתחיל להתמלא במירון...

מישהו יודע מי מנגן, אצל מיילך בידרמן?

עכשיו גם לי נתקע השידור מר מיילך בהידרמן..

נכון.

סופסופ קצת התמלא..
1652906192811.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה