מישהו יודע מידיעה שאיירפודס פרו 2 עובד טוב עם פלאפונים כשרים?

תודה!
איזה אוזניות אלחוטיות כן יתחברו בצורה טובה? (צריכה גם לשמע, וגם לשיחות שישמעו אותי טוב)
היה לי פעם את איירפודס 2 והם התחברו מצויין גם למוזיקה וגם לשיחות. לא ניסיתי אבל נראה לי שגם JBL עובדות טוב בטלפונים כשרים.

מישהו יודע להגיד לי באופן ודאי אם איירפודס פרו 2 מתאים לפלאפונים כשרים לשיחות, שמע?
אני עומד להזמין שתיים ואני רוצה לדעת אם זה טוב לי.

איירפודס אפל כמובן
המינימלי זה איירפודס 2
מעל זה יש את PRO 4 שיש אותו עם סינון רעשים ובלי סינון רעשים (פער של כ40 דולר)
או את PRO 3 שהוא בערך באותה רמה.
היקר יותר זה PRO 2 עם הסיליקון שעולה קרוב ל1000 ש"ח והוא הטופ שבטופ.
קניתי אותו עכשיו בבלאק פריידי באמזון ב150 דולר במקום 250, אאל"ט עדיין אפשר להזמין במחיר הזה.
מה זה אומר שה''פריט משומש'' השתמשו בו או שרק האריזה נפגמה?

@אברימל
אי אפשר להזמין מאמזון לישראל!!
אתה יודע מה זה אומר שזה פריט משומש?

מישהו יודע להגיד לי באופן ודאי אם איירפודס פרו 2 מתאים לפלאפונים כשרים לשיחות, שמע?
לא לכל הפלאפונים!!
היה לי Q3 דגם של 2022 נראה לי ועשה לי בעיות עם האירפודס
איזה טלפון יש לך?

לי יש נוקיה, ואיירפודס פרו 2 לא מתחבר למוזיקה- רק שיחות.
אני גם מצטרפת לשאלה, איזה אוזניות בלוטוס מתחברות לנוקיה שמע + שיחות? (אולי דגם אחר של אירפודס?)

האם יש למשהו מידע לגבי אוזניות אלו:

אוזניות Bluetooth אלחוטיות True Wireless עם מיקרופון Jabra Elite 3 - צבע אפור כהה​

עבור טלפון Q3?
בתחום: מתאים לשימוש עם טלפון זה, שמע, דיבור, עוצמת סוללה.

אני גם מצטרפת לשאלה, איזה אוזניות בלוטוס מתחברות לQ3 שמע + שיחות?
עד 300 שח

אוזניות בלוטוס עם איכות מצויינת סוללה יחסית חזקה ב-35 שקל בלבד עלי אקספרס ממש מיותר לשלם סכומים גבוהים קניתי כבר ארבע כאלה מרוצה מאוד גם בשיחת טלפון שומעים אותי מצויין המשלוח היה זריז בקיצור כל היתרונות. תשימו לב לקנות את הדגם שבתמונה משהו אחר של לנובו

קבצים מצורפים

• 20241212_104851.jpg
    20241212_104851.jpg
    2 MB · צפיות: 24
  • 20241212_104835.jpg
    20241212_104835.jpg
    2.5 MB · צפיות: 24
אוזניות בלוטוס עם איכות מצויינת סוללה יחסית חזקה ב-35 שקל בלבד עלי אקספרס ממש מיותר לשלם סכומים גבוהים קניתי כבר ארבע כאלה מרוצה מאוד גם בשיחת טלפון שומעים אותי מצויין המשלוח היה זריז בקיצור כל היתרונות. תשימו לב לקנות את הדגם שבתמונה משהו אחר של לנובו
יש לך קישור?

באלי אקספרס תכתוב אוזניות בלוטוס....תראה תמונה כמו שהעלתי מייד בתוצאות הראשונות

לי היו את אלה: https://s.click.aliexpress.com/e/_opQRddt
‏‏לכידה.PNG

שמע מעולה, חיבור בלוטוס' מצוין, הטעינה מחזיקה להמון זמן.
אחרי שנתיים בערך נהרס לי משהו במגעים של ההטענה של אחת מהאוזניות אז הזמנתי שוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה