מה מצויין?
לא הבנתי?
עדיך את של עלי מה שהמליצו פה או JBL מהארץ
אחד מאילו ששלחתי
אני לא רואה הפרש כזה מטורף במחיר

האוזניות של אנקר מצוינות ועולות בארץ למעלה מ400 שקל
אני הזמנתי מאותו קישור ויודע שהם מצוינות

אוזניות של חברת JBL בכללי הם מאוד איכותיים בשמע קול, אך באיכות המוצר מבחינת פיזי, רע מאוד היו לי בערך 6 אוזניות מהרבה סוגים, ורק אם אתה שומר עליהם כמו אתרוג בקופסא מגיע לשנה וחצי,
ואז זה ניהיה כמו סבתא "אחת חייה לעולמים והשניה מתה מיד..."
יש לי כיום את הנ"ל בינתיים יותר משנתיים וחצי, אין חייה כזו...
בהצלחה

וואוו תודה
אני רואה כולם פה אחד על האוזניות הנ"ל
עזרתם לי מאוד
בעז"ה אזמין אחרי החג.....
אם אתה מתכוון לליברטי 4, הקופונים נגמרים ב10 לחודש, והמבצע ב13 בחודש
זמין גם הקוד IFP1SBFK ל6$ מעל 59$
אשמח אם תיכנס דרך הלינק הזה,
ממך זה לא יגרע כלום, ואני ארוויח כמה גרושים
ק"ש

אפשר לקנות עם הנחות דרך מועדון שלך וכדו' ארגון המורים בדינמיקה שגם גם מוריד עוד

עוקב אחר האשכול ,
מענין עם אמור לרדת המחיר של הפרו 2 כשיצא פרו 3

ממה שאני ראיתי ירד ממש בכמה שקלים, וגם זה לא בחניות יבואן רשמי

ממה שאני ראיתי ירד ממש בכמה שקלים, וגם זה לא בחניות יבואן רשמי
ירד
עיין כאן

אני גם עוקב
אני רוצה לקנות את שתי הדגמים האחרונים שלהם
איירפודס פרו3
והדור 4 שלהם בלי הסילקון עם הבידוד רעשים אם תראה הכי זול תעדכן כאן

897 שקל זה לא ירידת מחיר.... דבר שני אין במלאי
1760086227954.png

למה כמה אתה קונה את ב' הדגמים שכתבתי למעלה

לעומת זאתאת הדגם הזה https://newsale.co.il/product/אוזניות-apple-airpods-pro-true-wireless-אפל/
הם מוכרים מאוד יקר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה