לי מתחבר מצויין אירפודס 2 (לא פרו)
המינוס היחיד שלא תמיד מאפשר לי לענות או לנתק שיחה בנגיעה באוזניה
מעניין למה..

למי שיש פרו, גם נתקל בזה?

האם airpods pro הכי טובות?
מבחינת עוצמה, וסינון רעשים?
אם כן, היכן ניתן לקנות הכי בזול? (את המקורי)

האם airpods pro הכי טובות?
מבחינת עוצמה, וסינון רעשים?
אם כן, היכן ניתן לקנות הכי בזול? (את המקורי)
אם אתה מחפש משהו שיהיה טוב מכל הבחינות, וגם בדיבור ישמעו אותך ברור וחד אפילו אם אתה ברחוב סואן, מניסיון, אני ממליץ לך על זה.

אם אתה מחפש משהו שיהיה טוב מכל הבחינות, וגם בדיבור ישמעו אותך ברור וחד אפילו אם אתה ברחוב סואן, מניסיון, אני ממליץ לך על זה.
תודה,
האם זה מתחבר לטלפון כשר נוקיה c2?
והאם זה הרבה יותר טוב מאפל?
מישהו כתב שם שהתיק של האוזניות כבד, זה נכון?

איך הוא עם טלפונים כשרים?
יכול להתחבר ל-2 מכשירים במקביל/לפצל אוזניות?

תודה רבה!
לא ניסיתי ב2 טלפונים, אבל אני משתמש בו בטלפון כשר, ומרוצה מאד, וגם הוא מתחבר לי ל2 האוזניות בו זמנית, (ולא כמו שקורה בחלק מהאוזניות בחלק מהכשרים שרק אוזניה אחת יכולה להתחבר).

לא ניסיתי ב2 טלפונים, אבל אני משתמש בו בטלפון כשר, ומרוצה מאד, וגם הוא מתחבר לי ל2 האוזניות בו זמנית, (ולא כמו שקורה בחלק מהאוזניות בחלק מהכשרים שרק אוזניה אחת יכולה להתחבר).
כמה זמן הסוללה שלו כשהוא עם סינון רעשים?
כי ראיתי שחלק מהאתרים כותבים 10 שעות וחלק 7 שעות

אני מדבר בו לא הרבה. סה"כ כשעה ביום, אולי קצת יותר.
הטענתי אותו לראשונה שוב פעם מלבד ההטענה הראשונה אחרי למעלה מחודש!

כמה זמן הסוללה שלו כשהוא עם סינון רעשים?
כי ראיתי שחלק מהאתרים כותבים 10 שעות וחלק 7 שעות
מה הפירוש "כשהוא עם סינון רעשים"?
לפעמים הוא כן עם סינון ולפעמים לא? היכן אמורים להגדיר בו את זה?
אני לא נגעתי בשום הגדרה, פשוט פתחתי והתחלתי להשתמש, וזה יותר ממצוין.

יש קישור לאוזניות אפל המומלצות כאן?

מה הפירוש "כשהוא עם סינון רעשים"?
לפעמים הוא כן עם סינון ולפעמים לא? היכן אמורים להגדיר בו את זה?
אני לא נגעתי בשום הגדרה, פשוט פתחתי והתחלתי להשתמש, וזה יותר ממצוין.
ברוב האוזניות יש אפשרות לבטל או להחזיר את סינון הרעשים
אני מדבר על הסינון של רעשים מבחוץ ולא הסינון של המיקרופון
זה נקרא: ANC

אבל תכל'ס איך הסוללה?

AIR PODS PRO 2 מומלץ ממש
קניתי אותו באילת שנה שעברה עלה לי 850
שווה כול שקל

משהו התנסה באוזניות האלו לפלאפון 4*4?

איזה אוזניות זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה