- הוסף לסימניות
מה ש @צביזון המליץ בפורוםאיזה אוזניות זה?
זה https://s.click.aliexpress.com/e/_DCdSwL9
רשום בחוברת שאני אמורה לראות בהתקנים את השם soundcore life p3
ואני לא רואה
אולי צריך ללחוץ על משהו?
תודה.
מה ש @צביזון המליץ בפורוםאיזה אוזניות זה?
אני ממליץ על אנקר הנ"ל בדווקא, ולא אחרים שלהם.אוזניות האנקר ANKER
אני רואה שכולם ממליצים עליו
השאלה שלי היא איזה דגם ואיפה אפשר לקנות פה בארץ במחירים סבירים
אני רוצה פשוט אחריות על המוצר
תודה רבה!
קנית בעלי אקספרס וזיכו אותך?אני ממליץ על אנקר הנ"ל בדווקא, ולא אחרים שלהם.
יש לך אחריות אצלם.
בתחילה קניתי אוזניות אחרות שלהם, אחרי תקופה כתבתי להם שזה לא עובד לי טוב בדיבור, אע"פ שהשמע מצוין.
הם נתנו לי בלי להתווכח זיכוי של 90% והשאירו אצלי את האוזניות הישנות.
אז קניתי את החדשות הנ"ל והם חדות ומיוחדות.
כן. קניתי מאנקר דרך עלי אקספרס, והסיפור הוא כנ"ל.קנית בעלי אקספרס וזיכו אותך?
אם אתה מדבר על מכשיר כשר לא בטוח שזה מתאים לכל מכשיר (לי יש שיאומי והן מתחברות מצוין)האם הוא מתאים לכל מכשיר?
איך אתה פונה אליהם????????אני ממליץ על אנקר הנ"ל בדווקא, ולא אחרים שלהם.
יש לך אחריות אצלם.
בתחילה קניתי אוזניות אחרות שלהם, אחרי תקופה כתבתי להם שזה לא עובד לי טוב בדיבור, אע"פ שהשמע מצוין.
הם נתנו לי בלי להתווכח זיכוי של 90% והשאירו אצלי את האוזניות הישנות.
אז קניתי את החדשות הנ"ל והם חדות ומיוחדות.
כותב למוכראיך אתה פונה אליהם????????
עד כמה זמן אחרי הקניה?כותב למוכר
לא ניסיתי יותר מדי, אבל אם זה מהחנות הרשמית, אז הוא רציני, יש לו דירוג ממש גבוה והוא עונה מהרעד כמה זמן אחרי הקניה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים