רציתי לשאול אם מישהו יודע מה מתאים לנוקיה 225
כי כבר ניסתי גם את האירפודס פרו וגם עוד כמה סוגים יקרים ובחלק השמע לא טוב ובחלק הדיבורית לא טובה
אשמח די בדחיפות להמלצה על משהו שבטוח טוב
החנויות לא מוכנות לפתוח בשביל לבדוק
תודה רבה

בהמשך לבקשה הקודמת יש לי טעות
אני צריך לנוקיה 215
תודה

ואותם??
הגעתי אליהם דרך השירשור הזה אבל לא יודעת אם כתבו אותם עם המלצה או סתם
הם נראות אחלה
מישהו יודע יותר
מניסיון?

מקפיצה
יש למישהו קישור מנסיון לאוזניות JBL
אני צריכה גם לשיחות וגם למוזיקה
איכות שמע מצוינת פלוס
והעיקר שישמעו אותי נורמלי בשיחה
אשמח לקישורים רק מניסיון, תודה!!

יש לי אוזניות בלוטוס פצצה של חברת סאונדקור- SOUNDCORE הן מאלפות ועולות בין 170-280-תלוי חנות...
אומנם לא גיי בי אל ולא אותה איכות אבל אני נהנית מזה מאוד בתור אחת עם אוזניות 24/6...
ממליצה ממש!!!
איך זה לשיחות?

יש באלי אקספרס אזניות מחברת יוגרין שעולות באיזור המאה שח,
שמיעה פגזית!!! (יותר טוב מJBL), מחיר זול, סינון רעשים.
[קח בחשבון שצריך לבדוק בתגובות של כל מוצר וכמה אנשים קנו וכו וכו כדי לבדוק שזה לא זיוף.]

אהממ' וואלה לא יודעת אבל זה המחיר לדגם הזה...והוא אחלה של דבר!! באמת.. אנשים לא מכירים את זה כ"כ כי זה מותג מחו"ל ואני ממש חושבת שחבל...(על הכסף) כי הם יותר טובות מכל המותגים המפציצים!

אהממ' וואלה לא יודעת אבל זה המחיר לדגם הזה...והוא אחלה של דבר!! באמת.. אנשים לא מכירים את זה כ"כ כי זה מותג מחו"ל ואני ממש חושבת שחבל...(על הכסף) כי הם יותר טובות מכל המותגים המפציצים!
לא רשום לך על הקופסה של ההטענה ?
הכל מחו"ל ,
ודווקא אנקר מוכרת ונמכרת פה הרבה
ואגב גם סין היא בחו"ל:confused:

מקפיצה
יש למישהו קישור מנסיון לאוזניות JBL
אני צריכה גם לשיחות וגם למוזיקה
איכות שמע מצוינת פלוס
והעיקר שישמעו אותי נורמלי בשיחה
אשמח לקישורים רק מניסיון, תודה!!
זה יותר טוב מאפל?
מה המחיר של אוזניות כאלה אני שואל כי אני מעוניין לאוזניות שיועילו לשיחות ומוזיקה וכן לשמיעה בזום?

היי! יש לי אוזניות ANKAR LIBERTY NC 4 שנמכרות פה בארץ ב500 ש''ח
קניתי אותם בעליאקספרס ב300 ש''ח ואין לי צורך בהם
אשמח למכור אותם למי שרוצה באותו המחיר - חדשות בקופסא
- למי שלא מכיר, ספינת הדגל של אנקר, איכות שמע מטורפת עם ביטול רעשים של 98.5 אחוז ואיכות מיקרופון ממש פצצה, החיסרון היחיד - הקייס די גדול -

היי! יש לי אוזניות ANKAR LIBERTY NC 4 שנמכרות פה בארץ ב500 ש''ח
קניתי אותם בעליאקספרס ב300 ש''ח ואין לי צורך בהם
אשמח למכור אותם למי שרוצה באותו המחיר - חדשות בקופסא
- למי שלא מכיר, ספינת הדגל של אנקר, איכות שמע מטורפת עם ביטול רעשים של 98.5 אחוז ואיכות מיקרופון ממש פצצה, החיסרון היחיד - הקייס די גדול -
מנין לך שהם מקוריות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה