המליצו לי גם כאן בפרוג וגם בכמה חנויות שאם מחפשים עוזניות לשיחות אז חד משמעית חברת ANKER
כי JBL הם מושלמים גם אבל הם יותר חברה מובילה לשמיעת מוזיקה סאוונד

א קצת מבולבל מכל הפרומים
מחפש בלטוס איכותי לפלפון עם סינון רעשים ושמע למוסיקה האם קיים בעלי אקספרס במחיר של 50 עד 120
הזמנתי בלוטוס ג'ברה Jabra עלית 75t Bluetooth מסתפק אם לבטל האם זה מומלץ
תמיד אפשר לנסות,
אם זה רק למוזיקה אז זה סבבה,
אבל אם זה גם לדבר אז אני אישית חושבת שכן כדי לקנות משהו איכותי וטוב(ולפעמים הוא אפילו עולה קצת יקר, אבל שווה מאוד לדעתי)

לא מוצאת ידיים ורגליים בכל האשכולות הקיימים.
מעוניינת לקנות בארץ אוזניות בלוטוס טובות
שישמשו לשיחות טלפון (4*4) ולשמיעת מוזיקה.
לכן צריכה שמע טוב ודיבורית טובה (סינון רעשים? לא מבינה בזה...)
התקציב שלי בסביבות 200 ש"ח
אז בבקשה לא להגיד לי שכדאי לי להוסיף 600 ש"ח ולקבל איכות מטורפת כי זה לא באופציה כרגע (לצערי:confused:)
וגם אין לי צורך כי אני לא "מייבינה" גדולה במוזיקה, צריכה שיהיה נעים באוזן וישמע טוב ושבשיחות טלפון אני ישמע וישמעו אותי ושלא יהיו מדי עדינות...
זהו.
אשמח מאד להמלצות מהמנוסים פה.
אין תחליף לגי" בי אל חזק איכותי וטוב.
בהצלחה .

יש לך אוזניות של soundcore-מצוינות ממש!
חלקם בארץ קצת יקרות (400+).יש לך אותו דבר באליאקספרס.
משווק רשמי-מקורי.
עם משלוח מהארץ. (חלק מהדגמים).
הגעה תוך 5 ימים. בעד 200 ש"ח.

עם ביטול רעשים+מצב שקיפות
A40 zap
אליאקספרס- קצת עלה...עוד יומיים ב188-(רק הלבן משלוח ב5 ימים)
היא רצתה לקנות בארץ לא בחול.

כן לחברה שלי יש וזה עובד לה מצוין היא משתמשת בזה המון

לי יש נוקיה 215 ואיירפודס 2 היה עובד מצויין, אבל קניתי איירפודס 4 והוא לא מתחבר טוב. ניסיתי בשיואמי, גם לא חצי טאצ', ומתחבר מצויין.

שלום. מתעניינת גם.
אשמח לדעת אם אוזניות אייר פודס עובד עם פלאפון 4*4 ואיזה אוזניות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה