יש לכם קישור לאוזניות מומלצות??
מנסיון כמובן
שיהיה שמע טוב וגם שישמעו אותי טוב ואיכותי
אני קניתי את זה אזניות
אני חושבת שזה מה שבת שבע אברהם בלוך וציפי המליצו
תודה רבה!!!
מאד מרוצה ,איכות מעולה שומעים אותי מעולה ואני שומעת אחרים
הייתי בחתונה שמעו אותי מעולה למרות המוזיקה בווליום מטורף שלא שמעו בכלל.

נכון מאוד זה אוזניות ברמה מאוד גבוהה
מאוד מומלץ

זה מציין לי ככה:
1753197380001.png

JBL WAVE FLEX

מנסיון!!!!
אלופותת למוזיקה וגם לשיחות
עולות באזור ה280
נשאר הבטריה לממש הרבה זמן (כמעט לא מטעינה אותם)

מישהו מכיר חברת סנהייזר?
ראיתי פרסום שזה החברה הכי טובה בעולם לאוזניות
יש למישהו?
אשמח להמלצות
תודה רבה

אני מצטרף להמלצה על liberty 4 nc שהובא פה כמה פעמים, אחרי שכבר התייאשתי מאוזניות טובות קניתי אותם ב145 במבצעים בעליאקספרס, והשמע ממש טוב ואפשר לנהל שיחות בלי לצעוק ברחוב סואן עם אוזניה אחת.

לי יש.
מומנטום TW4.

הסאונד הכי מעולה בפער

והיו לי כבר עוד אוזניות, של סוני ועוד.
אין מה להשוות.

מה שכן,
הם לא ממש קומקטיות,
יש להם הרבה תקלות יחסית, (אבל השירות מעולה, החליפו לי את האוזניות לחדשות ממש)
גם בסינון רעשים כבר ראינו טובות יותר.

מי שמחזיק אותם זה כי הוא אודיופיל, בגלל הסאונד. לא בגלל שום דבר אחר.

לי יש.
מומנטום TW4.

הסאונד הכי מעולה בפער

והיו לי כבר עוד אוזניות, של סוני ועוד.
אין מה להשוות.

מה שכן,
הם לא ממש קומקטיות,
יש להם הרבה תקלות יחסית, (אבל השירות מעולה, החליפו לי את האוזניות לחדשות ממש)
גם בסינון רעשים כבר ראינו טובות יותר.

מי שמחזיק אותם זה כי הוא אודיופיל, בגלל הסאונד. לא בגלל שום דבר אחר.
נוחות?
כמה עולות?
יש לך אוזניות של JBL?
איזה אוזניות יש לך?
איפה קנית?

מי ששואל כזו שאלה סימן שהוא לא צריך כאלה אוזניות ;)
אודיופיל הוא אדם המעוניין באיכות צליל גבוהה ומעמיקה, ומקדיש תשומת לב רבה לפרטים הקטנים ביותר בהאזנה למוזיקה. אודיופילים משקיעים זמן, כסף ומרץ בציוד אודיו איכותי ובשיפור חווית ההאזנה שלהם. הם מחפשים להשיג את הצליל המדויק והמפורט ביותר האפשרי, תוך שימת דגש על כל מרכיב במערכת השמע.

מי ששואל כזו שאלה סימן שהוא לא צריך כאלה אוזניות ;)
אודיופיל הוא אדם המעוניין באיכות צליל גבוהה ומעמיקה, ומקדיש תשומת לב רבה לפרטים הקטנים ביותר בהאזנה למוזיקה. אודיופילים משקיעים זמן, כסף ומרץ בציוד אודיו איכותי ובשיפור חווית ההאזנה שלהם. הם מחפשים להשיג את הצליל המדויק והמפורט ביותר האפשרי, תוך שימת דגש על כל מרכיב במערכת השמע.
איך הדיבורית?
צריך לצעוק בשביל שישמעו אותי?
אפשר לדבר בשקט?

אוקיי.
הם נוחות מאוד באוזן, אבל קצת בולטות החוצה, מי שמחפש לשכב עם זה על הכרית למשל...
עולות באיזור ה-1000 - 1200.
מסתבר שפעם עברו אצלי אוזניות של JBL, אבל לא מדובר עכשיו באותה ליגה בכלל. מדובר באיזור הרבה יותר גבוה.
אגב, לסנהייזר יש גם יותר זולות, ב-500-600, אני עכ"פ לא מכיר אותם.
כמו שכתבתי יש לי את האוזניות momentum true wireless 4.
אני קניתי בKSP, כי היה שם מבצע. פשוט צריך לבדוק איפה זה עולה הכי זול עכשיו ולקנות.
התקלות היו בסגנון של אוזניה שמאלית שהספיקה לעבוד ורעשים בתזוזה של האוזניות.
פעם אחת החליפו את האוזניות עצמם ופעם שניה החליפו הכל לחדשות.
הדיבורית של זה לא מצטיינת ממש. ברחוב עוד איכשהו אפשר לדבר עם זה, עם קצת להרים את הקול. אבל במקומות רועשים כמעט שאי אפשר. בשאר מקומות, שהם לא הכי רועשים עובד מצויין, גם כשאתה מדבר בשקט.

מקווה שעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה