- הוסף לסימניות
עזרת מאדמקווה שעזרתי
תודה רבה
נ.ב.
אם יהיה לי עוד שאלות אני יוכל לשאול אותך נכון?
עזרת מאדמקווה שעזרתי
לא מתעניין בדגם ספציפי..חברה גרמנית מצוינת ברוב הדגמים
היו לי כמה דגמים שלהם בעבר
באיזה דגם אתה מתעניין?
לא כל הדגמים שלהם מוצלחים
ie500 ie200 ועודלא מתעניין בדגם ספציפי..
איזה דגמים היה לך?
כנ"לשנים אני איתם, שוב ושוב
מעולות
סאונד שלא נתקלתי בו באחרות, תענוג ממש
וקונה את של סביבות ה 400 ש"ח לא בשמים
למה בנאדם צריך אוזניות של 3500 ש"ח??ie500
נגינהלמה בנאדם צריך אוזניות של 3500 ש"ח??
סנהייזר או jbl?שנים אני איתם, שוב ושוב
מעולות
סאונד שלא נתקלתי בו באחרות, תענוג ממש
וקונה את של סביבות ה 400 ש"ח לא בשמים
אני אודיופיל ומאזין למוזיקה כמה שעות ביום , זה מה שממלא לי את המצברים. אוזניות טובות זה מבחינתי השקעה בחיים עצמם, והלוואי שאלה היו הציוד הכי יקר שקניתילמה בנאדם צריך אוזניות של 3500 ש"ח??
סנהייזרסנהייזר או jbl?
איזה דגם?סנהייזר
איזה דגם?
קשת או רגיל?
וואו נראה מעולההסגנון הזה, לא בלוטוס אלא חוטי כי יותר התאים לי לצורך, ומידי פעם משנה את הדגם אבל הכל על הסגנון הזה![]()
אוזניות חוטיות Sennheiser IE 100 Pro - זאפ השוואת מחירים
IE 100 פרו Sennheiser החל מ - 418₪. רק בזאפ תמצאו השוואת מחירים של אוזניות חוטיות Sennheiser IE 100 Pro, מידע על חנויות קרובות, 1 חוות דעת, מפרט טכני ועוד.www.zap.co.il
בלוטוס יש לי של JBL האמת לא ממש אוהבת את השמע, צריכה בהזדמנות לשנות
חוטי?וואו נראה מעולה
לי יש shure 215
גם באותו סגנון
כןחוטי?
חוץ מזה יש לי jbl אלחוטי, שהוא גם סאונד וואו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים