חברה גרמנית מצוינת ברוב הדגמים
היו לי כמה דגמים שלהם בעבר
באיזה דגם אתה מתעניין?
לא כל הדגמים שלהם מוצלחים

זו אחת החברות המקצועיות בתחום. יש להם מגוון גדול של אוזניות לכל תכלית. ליגה אחרת מסוני JBL וכדו׳.

שנים אני איתם, שוב ושוב
מעולות
סאונד שלא נתקלתי בו באחרות, תענוג ממש
וקונה את של סביבות ה 400 ש"ח לא בשמים

שנים אני איתם, שוב ושוב
מעולות
סאונד שלא נתקלתי בו באחרות, תענוג ממש
וקונה את של סביבות ה 400 ש"ח לא בשמים
כנ"ל
פעם הייתי איתם במשך שנים.
בסוף בתור מאורס קיבלתי GBL בלוטוס,
ולא היה לי ברירה אבל הצלחתי להיגמל.
איכות מטורפת הנאה מכל צליל (עם האוזניות האלה אין כזה דבר "שיר שאתם לא אוהבים" פשוט כל צליל תענוג.)
אבל לשים לב שהם מאוד רגישות ונהרסות אם לא שומרים עליהם ברמה מאוד גבוהה.

אני היה לי אותם עם אוזניות חוטיות לפני התפשטות הבלוטוס והם בהחלט האוזניות הכי טובות שהיו לי מבחינת שמע
דווקא שלי לא התקלקל כ"כ מהר אולי כי הם היו חוטיות

למה בנאדם צריך אוזניות של 3500 ש"ח??
אני אודיופיל ומאזין למוזיקה כמה שעות ביום , זה מה שממלא לי את המצברים. אוזניות טובות זה מבחינתי השקעה בחיים עצמם, והלוואי שאלה היו הציוד הכי יקר שקניתי 🤭

איזה דגם?
קשת או רגיל?
הסגנון הזה, לא בלוטוס אלא חוטי כי יותר התאים לי לצורך, ומידי פעם משנה את הדגם אבל הכל על הסגנון הזה
בלוטוס יש לי של JBL האמת לא ממש אוהבת את השמע, צריכה בהזדמנות לשנות

הסגנון הזה, לא בלוטוס אלא חוטי כי יותר התאים לי לצורך, ומידי פעם משנה את הדגם אבל הכל על הסגנון הזה
בלוטוס יש לי של JBL האמת לא ממש אוהבת את השמע, צריכה בהזדמנות לשנות
וואו נראה מעולה

לי יש shure 215

גם באותו סגנון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה