מחפש אוזניות חוטיות איכותיות עד 200 שקל שמתאימות לפלאפון 4x4 ולנגן משהו שיחזיק לכמה שנים
מניסיון בלבד

לשיחות טלפון עדיף אותם (לדעתי אין הבדל משמותי בין זה לאפל...)
בלי השווה למה שנתנו למעלה זה שומעים הרבה יותר טוב בשיחות טלפון מנסיון יש לי את שניהם
ועכשיו במחיר מטורף וזול במיוחד (אני חושב הכי זול שהיה)
תוסיפו את הקופון KBTD13 ואת הקופון D11IL4
ק.ש.

אוזניות אפל מתחברות לטלפון כשר?
אשמח לתשובה
תודה

אם לא,איזה אוזניות אחרות מומלצות?

יש לי אוזניות סמסונג בודס2 פרו ממש מעולות ואטימת רעשים ממש טובה [היה לי אפל פרו ואהבתי אותם יותר]

לא יודעת מה איתכם-
יש לי אוזניות הכי פשוטות מאליאקספרס-מרוצה מאד
(אולי כי אני לא כ"כ מבינה באיכות,והמבינים יאמרו שהם זוועה...)
אבל מרוצה ממש,מחזיקות לי כבר למעלה משנתיים,
נפלו,נדרסו,התרטבו ומה לא ועדיין משרתות בנאמנות,
אם מעניין אחפש את הקישור...

יש לי אוזניות סמסונג בודס2 פרו ממש מעולות ואטימת רעשים ממש טובה [היה לי אפל פרו ואהבתי אותם יותר]
הם באמת הפתיעו ביחס למחיר שלהם
אצלי אחרי שנה וחצי של שימוש הסוללה פשוט נגמרה במהירות גבוהה

אשמח לתשובה
תודה
לי בשמיעת מוזיקה זה עושה נקטע מדי איזה חצי דקה, לתשומת ליבך.
המכשיר הוא 4*4
בשיחות הוא מעולה.

איך ניתן לדעת איזה חנות מוכרת איירפודס מקורי?

איך ניתן לדעת איזה חנות מוכרת איירפודס מקורי?
אם יש לכם מישהו בארהב, ממליץ לקנות באמזון עכשיו, יש שם מבצעים מטורפים!
גם אני מצטרף לשואלים מה עושים כשהשמע כ"כ נמוך (אירפודס 4 עם Q8)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה