יוסלה הגולם
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני לא רשום שם......שלח שאלה למוכר
נראה לי שצריך אימות בטלפון נייד וכו'
ואני לא בקטע עכשיו........
אני לא רשום שם......שלח שאלה למוכר
האמת, איפה מופיע אפשרות השאלה למוכר?שלח שאלה למוכר
לא זוכרהאמת, איפה מופיע אפשרות השאלה למוכר?
כאן במפרט כתוב:איך אני יכול לדעת אם הנגן הזה תומך בשפה העברית?
![]()
36.38US $ 28% OFF|RUIZU H9 מתכת MP4 נגן Bluetooth 5.0 רמקול מובנה 3.8 אינץ מגע מלא מסך תמיכת FM רדיו, הקלטה, וידאו, ספר אלקטרוני|נגן MP4| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לחיצה ארוכה על החץ הימניבטעות ננעל לי הנגן, רואים על המסך צורת מנעול.
לא זוכר עם איזה כפתור פותחים אותו.
נגן GLASBA רגיל
לא הולךלחיצה ארוכה על החץ הימני
אתם נמצאים על שיר באמצע ההשמעה או במסך אחר?לא הולך
שיר באמצע ההשמעה
זה הנגן שיש לך?הכפתור שכתוב לידו HOLD? להזיזו לצד החץ?
יש, אבל כמובן הלחיצה לא נלחצת כי זה נעול...אין לך כפתור לכיבוי הנגן?
הנהאולי תעלה תמונה של הנגן כך שנזהה על מה מדובר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים