עובד מעולה בלי כל בעיה!
יש לי כבר שניים כאלו,
כולל רדיו.....

עובד מעולה בלי כל בעיה!
יש לי כבר שניים כאלו,
כולל רדיו.....
מעולה תודה! ואתה מתכוון לזה נכון?
1713680295527.png

לא, אני הזמנתי את זה:
נגן בעברית
אה וואו תודה רבה שאמרת לי! טעות שלי. עוד שאלה, יש אופציה של "גודל זיכרון" מה הכוונה בזה? זאת אומרת זיכרון בלי כרטיס או שזה שולח כרטיס זיכרון בגודל הזה או שזה הגבלה לכרטיס זיכרון (כאילו שהוא לא תומך בכרטיסי זיכרון גדולים יותר)?

נגן
הוא ממש טוב ויש לנו אותו כבר כמעט שנה
רק צריך לקחת בחשבון שהמסך לא טאצ'

תומך בעברית
יש לנו את זה בערך חודש - בינתיים מעולה
הזמנו בגלל המלצות עליו פה בפורום
גודל מובנה חוץ מזה אפשר להוסיף כרטיס זיכרון
הבנתי. תודה!

קניתי נגן RUIZU X02 מאליאקספרס וניסיתי להתקין עליו עדכון קושחה ע"י התוכנה
1720589738082.png

ההתקנה נכשלה והנגן לא נדלק
וגם לא מזוהה ככונן במחשב
(התוכנה אבל מזהה אותו)
יש מה לעשות?
1720589577881.png

זה עובד רק בנגני אנדרואיד
נגן סמארטבס הוא לא אנדרואיד וזה לא עובד בו

קניתי נגן חדש ויש לי כמה בעיות איתו אם מישהוא יוכל לעזור לי אני אשמח.
1.יש בנגן ישום(בתפריט) אחד שכתוב עליו DICTIONARY דהיינו מילון ושלוחצים עליו הוא כותב שאין מילון מה זה ןאיך אפשר להכניס מילון?
2.אין בנגן עברית רק אנגלית ושמכניסים קובץ בעברית הוא כותב את השם שלו הפוך איך אפשר לסדר את זה (או יותר טוב אם אפשר להוסיף לו עברית).
3.בהקשר להנ"ל שמכניסים לו סאמויקס ספרים(כל מיני תפילות וכד') הוא כותב את זה בסינית אפילו שזה עברית.
תודה מראש

בקשר לשפה: תנסה להיכנס להגדרות ולהחליף את השפה לעברית. אם אתה מסתבך, תבקש ממישהו שיודע אנגלית שיעזור לך. אם התברר שאין בנגן אפשרות להחליף את השפה לעברית, תשאל בפרוג או במתמחים טופ, האם אפשר להתקין שת קלט עברית, ותציין את שם הנגן, תשים תמונה ותכתוב איזו חברה, אם ידוע לך.

אני רוצה להזמין נגן אנדרואיד כמו סופר סטאר/המנגן/נגן בסגנון הזה, ללא אינטרנט מאלי.

בדקתי אין אפשרות להחליף
אבל לגבי השפה זה לא כזה נורא הבעיה שאפילו שאני מביא דברים לנגן בעברית הוא הופך אותם לסינית(לא הכול שמות של שירים הוא כן מביא בעברית אבל תפילות וכד')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה