נגן סמויקס ביזנס פלוס (אין כרטיס זכרון) עבד מעולה
באופן פתאומי הפסיד לעבוד וכל לחיצה עליו מעלה את ההודעה: לא זוהו התקני זכרון
כבל ההטענה לא שונה, אבל גם המחשב לא מזהה אותו
יש מה לעשות?

תודה
הנגן נפל? קיבל מכה חזקה?

היה דגם כלשהו בעבר שאני לא זוכר את שמו שפתחתי בגלל תקלה אחרת, ולהפתעתי במרכז הלוח שלו היה מגירה עם כרטיס מיקרו פשוט שהיה כל זיכרון ומערכת הנגן... אולי זה המקרה אצלכם. לא זוכר דגם או סוג, זה היה מזמן.

הנגן נפל? קיבל מכה חזקה?

היה דגם כלשהו בעבר שאני לא זוכר את שמו שפתחתי בגלל תקלה אחרת, ולהפתעתי במרכז הלוח שלו היה מגירה עם כרטיס מיקרו פשוט שהיה כל זיכרון ומערכת הנגן... אולי זה המקרה אצלכם. לא זוכר דגם או סוג, זה היה מזמן.
לא נפל ולא קיבל מכה
זה קרה כמה שעות אחרי השימוש בו.

מחפש המלצה לנגן MP3

1.ללא אפשרות של תמונות או וידאו
2.בלוטוס שיתחבר לי לאוזניות JBI 5.3 בלי בעיות קליטה
3.אפשרות להגביה מהירות וגם כשהבלוטוס פועל
4.אקולייזר (מצבי קול משתנים) כנ"ל
5.אפשרות להרצה מהירה של הקובץ כלומר אם יש לי קובץ של שעתיים שלא יקח 2-3 דקות להגיע לסוף
6. עדיפות שכלוחצים אחורה יחזור לתחילת הקובץ ולא לקובץ קודם
7.עדיפות לקל משקל
8.לא יקר מידי

עדיף המלצה מניסיון אישי

בדקתי את דינאמיט ויש לו בעיה בקליטת הבלוטוס ועוד בעיות...

האם רכשתם את נגן זינג

Zing DUO​

ואתם מרוצים מהאיכות?
האם גם מנויים?

מה דעתכם על הנגן 7.0 SMARTBASS (סמארטבאס7)? האם כדאי להשקיע ולקנות אותו?

אני רכשתי נגן זינג ואני מרוצה מאוד. דבר ראשון זה נגן שמבוסס על אפליקציה ואתה צריך חיבור לרשת. שנית יש לך הכל בנגן וכל שיר שיוצא מתעדכן בנגן. יש בו גם פודקאסטים ספרים לילדים סיפורי ילדים ושירי ילדים וגם רמקול בעוצמת שמע מאוד טובה (רק תיקח בחשבון שאתה צריך לעשות מנוי כל שנה)

אני רכשתי נגן זינג ואני מרוצה מאוד. דבר ראשון זה נגן שמבוסס על אפליקציה ואתה צריך חיבור לרשת. שנית יש לך הכל בנגן וכל שיר שיוצא מתעדכן בנגן. יש בו גם פודקאסטים ספרים לילדים סיפורי ילדים ושירי ילדים וגם רמקול בעוצמת שמע מאוד טובה (רק תיקח בחשבון שאתה צריך לעשות מנוי כל שנה)
מה זה נקרא מבוסס על אפליקציה
זה נגן כשר או לא?

מה זה נקרא מבוסס על אפליקציה
זה נגן כשר או לא?
הנגן הזה צריך חיבור לרשת כדי שתוכל לשמוע את השירים (ואם אתה רוצה יש לך אפשרות להוריד שירים למצב לא מקוון) ואם אתה רוצה לדעת יותר כנס לאתר של זינג https://j-m.app/product/%D7%A0%D7%92%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99%D7%AA-zing-eco-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%AA/

הנגן הזה צריך חיבור לרשת כדי שתוכל לשמוע את השירים (ואם אתה רוצה יש לך אפשרות להוריד שירים למצב לא מקוון) ואם אתה רוצה לדעת יותר כנס לאתר של זינג https://j-m.app/product/%D7%A0%D7%92%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%99%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99%D7%AA-zing-eco-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%AA/
יש נגן מיוחדת בשביל האפליקציה??? ואיפה אפשר לקנות את זה???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה