קניתי נגן באלי אקספרס
מצאתי באיזה פורום הרבה אפליקציות להכניס לנגן
הורדתי אותם
עכשיו איך אני עושה שיעבדו בנגן?
(הקבצים הם בסיומת apk)
וזה הנגן-
אשמח אם תוכל לשתף אותי באפליקציות שהורדת...

היה פרסומת על נגן דומה בשם "סולו"
האם זה אותו דבר רק שינו שם
או משהו אחר
אם כן מה ההבדל?

אני לא יכול לראות את הנגן באתר שלהם כי זה חסום לי אבל זה נשמע הרבה פחות טוב לדעתי מבחינת דברים שיש שמה או הממשק של הנגן ביחס לנגן זינג

@ant @מומחה בהכל
קניתי מערכת מולטימדיה לרכב ואני מעוניינת להתקין תוכנת קיידרואיד לחסימת מולטימדיה, איך זה עובד? אני מורידה למחשב האישי שלי את התוכנה ומתקינה למחשב ואז מעבירה למערכת מולטימדיה דרך דיסק און קי?
אשמח לפירוט התהליך בבירור זה חשוב לי
תודה רבה

היה פרסומת על נגן דומה בשם "סולו"
האם זה אותו דבר רק שינו שם
או משהו אחר
אם כן מה ההבדל?
האם רכשתם את נגן זינג

Zing DUO​

ואתם מרוצים מהאיכות?
האם גם מנויים?
סולו זה נגן של אפליקצייה מתחרה מבוססת על אותו רעיון של אפליקציית מוזיקה יהודית - 24/6
אני מנוי לאפליקציית זינג היום, עד חודש תשרי היה לי את הנגן, הוא עבד בסדר לא נתקלתי בהרבה תקלות קחו בחשבון כמה דברים:
1) בגרסא של הנגן עד חודש תשרי, הפריע לי הווליום של המכשיר, פשוט הווליום של כל שיר ששמעו היה נמוך ביחס למה ששומעים בנגן MP3 פשוט / מכשיר חכם.. ואני ממש רדפתי אחריהם במייל שיעשו אם זה משהו.. לזכותם ייאמר שהחזירו לי סכום מלא על הנגן
2) מראה חיצוני - 4 אינץ, נראה כמו MP4, אמנם הם כותבים שלא - אבל בתכלס בתכלס, זה נראה כמו סמארטפון - לא בגודל סטנדרטי של MP3 להשמעת אודיו.
ולכן אם אין צורך בהול בהול להשתמש באפליקציה דרך הנגן, ויש מכשיר חכם / מחשבה על זה עדיף מבחינת אמינות..
נ.ב שמעתי שמועה שאמור לצאת נגן חדש שלהם עם אפשרות לסים, כך שיהיה אפשר לשמוע דרך הנגן והאפליקציה תפעל לא רק על וואי-פי - צפו למחירים יקרים!!

אני רוצה לקנות נגן MP3 אבל אני מסתחרר מכל כך הרבה סוגים, מי שיכול להגיד מניסיון אישי איזה נגן מומלץ?

נראה לי שני יודע איך לעזור לך
זה די פשוט הנגן אצלך?

גם לי נתקע נגן גלסבה כזה. איך אפשר לפתוח אותו? ניסיתי את כל האופציות שכתובות כאן

מחפש נגן כשר עם משחקים וכו'.
אשמח למידע והצעות. [מחיר באזור ה 350 עד 400]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה