נגן ULTRA FLASH X (בלי רדיו אבל עם משחקים ומצלמה בלי וידיו)

עולה בסביבות ה 400 שקל אני אישית קניתי אותו במרכז המחשב אבל אני מאמינה שיש את זה בהרבה חנויות מחשבים

אני מנסה להבין יותר מה זה הדבר הזה שנקרא נגן זינג
זה בעצם נגן שיש בו אתר אחד- זינג (אותו אני מכירה מהמחשב)
איך הוא מתעדכן בשירים חדשים? מה זה, אפליקציה או אתר רגיל כמו במחשב?
הוא קשור אכשהו לאינטרנט שיש לי על המחשב, שאין בו אפליקציות?
סליחה על הבורות..
מנסה להבין אם אני מכניסה הביתה בעצם סמארטפון...

מחפשת בנרות נגן לילדים בעברית ללא רדיו משחקים ותמונות כלל [כמו של פעם, לא אכפת לי שייראה מתקדם העיקר שיהיה כשר לחלוטין]
אשמח לקישור באלי אקספרס וכדו'.
אם אין, אז מה שיש הכי זול כאן בארץ
תודה מראש

מצטרפת
נגן מעולה יש לי אותו כבר שנה
יש וידיאו ואפשר להוציא אם רוצים
מקפיצה.. כמה זמן הוא החזיק מעמד?
שווה להזמין או שיש כבר המלצה לנגן אחר?

אני רוצה לקנות נגן עם כשרות לכתחילה.
מה מומלץ?
חשוב לי נגן עם רמקול חיצוני עם שמע מעולה
ושתהיה אפשרות להעתקת קבצים.
אודה להמלצות בבקשה.

סולו זה נגן של אפליקצייה מתחרה מבוססת על אותו רעיון של אפליקציית מוזיקה יהודית - 24/6
אני מנוי לאפליקציית זינג היום, עד חודש תשרי היה לי את הנגן, הוא עבד בסדר לא נתקלתי בהרבה תקלות קחו בחשבון כמה דברים:
1) בגרסא של הנגן עד חודש תשרי, הפריע לי הווליום של המכשיר, פשוט הווליום של כל שיר ששמעו היה נמוך ביחס למה ששומעים בנגן MP3 פשוט / מכשיר חכם.. ואני ממש רדפתי אחריהם במייל שיעשו אם זה משהו.. לזכותם ייאמר שהחזירו לי סכום מלא על הנגן
2) מראה חיצוני - 4 אינץ, נראה כמו MP4, אמנם הם כותבים שלא - אבל בתכלס בתכלס, זה נראה כמו סמארטפון - לא בגודל סטנדרטי של MP3 להשמעת אודיו.
ולכן אם אין צורך בהול בהול להשתמש באפליקציה דרך הנגן, ויש מכשיר חכם / מחשבה על זה עדיף מבחינת אמינות..
נ.ב שמעתי שמועה שאמור לצאת נגן חדש שלהם עם אפשרות לסים, כך שיהיה אפשר לשמוע דרך הנגן והאפליקציה תפעל לא רק על וואי-פי - צפו למחירים יקרים
יש לי בעיה בזינג, כל השירים שהורדתי עובדים מעולה אבל איזה שבועים זה לא נותן לי להוריד וגם לא לשמוע שירים שלא הורדתי,השירים מופיעים אבל כשאני פותח זה נתקע ולא מפעיל את השיר,ניסיתי מכמה וואי פי שונים.
יש לך מושג מה זה יכול להיות?
יש לך את המייל שלהם?

איזה נגן עדיף?
מחפש נגן שמחזיק יותר זמן גם מבחינת הסוללה, וגם מבחינת אורך החיים שלו.
אשמח להמלצות מכאלו שיש להם... תודה מראש. 🙏

יש לי נגן של חברת ULTRA FLASH וגם של חברת סאמויקס אולי לא בדיוק הדגמים האלו (אני לא בדיוק מבינה בזה)
אבל האולטרה פלאש אצלי יותר איכותי
שניהם מגע - הסאמויקס ברגע שנפל הוא נשבר והאולטרה פלאש לאומתו מחזיק ממש יפה

איזה נגן עדיף?
מחפש נגן שמחזיק יותר זמן גם מבחינת הסוללה, וגם מבחינת אורך החיים שלו.
אשמח להמלצות מכאלו שיש להם... תודה מראש. 🙏

מה זה אולטרה פרו? יותר מתקדם מהפלאש? או שיותר ישן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה