מנסיוני כדאי להחזיר את הסים לכשר, ולבקש מהמפעיל לפתוח לצורך ניוד, ואז להחזיר למכשיר המוכשר.
אך צריכים להגיע בתמיכה טכנית לנציג המתאים, פעם זה הצליח לי, אך זה היה דרך ה'עסקי' וב'אנגלית', וד"ל

בכל אופן עכשיו אני תקוע, ואשמח לקבל במייל רעיון נוסף
חס ושלום בחברות שצריך פריצה במקום הסים יחסם כשמכניסים אותו לתואם כשר
ובגולן טלקום לאחר פעמיים אין תקנה לסים וצריך לשלם 50 ש"ח נוספות על סים חדש.

נערך לאחרונה ב:
מישהו יכול לשלוח גם לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אנא שלחו לי מידע!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח ג"כ לקבל מידע <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אשמח לקבל בפרטי את המידע (לגבי אותם חברות שידוע לך)
אנא שלחו לי מידע!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אשמח ג"כ לקבל מידע 26ti5555553332532323232mail.com
אשמח גם לקבל בפרטי
שובע טוב וחודש טוב
אשמח לקבל בפרטי
חודש טוב
קיבלתם בפרטי קרדיט avi chazak

נערך לאחרונה ב:
מעוניין גם. תודה רבה

• תודה
Reactions: S.D
שלום
ש לי בעיה:
יש לי כרטיס זיכרון עם הרבה משחקים ויישומים וכשאני מוציא את זה מה נוקיה ושם את זה בטלפון אחר, אני לא יודע מה קורה אבל כשאני מחזיר אותו לנוקיה. כולם נהיים לא חוקיים!!!
יש לכם פיתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה