אני מעוניין לרכוש 4X4
מכירים סוכן שנותן מכשיר תמורת ניודים

כן מצוין בהכל. סוללה. קליטה. ממשק נוח. קומפקטי.
חיסרון אחד - התוכנה נהייתה קצת איטית [בהתחלה זה לא היה ככה]
מומלץ ללכת לחנות בו קנית את המכשיר (כדי שיהיה בחינם)
ולבקש עידכון תוכנה.

1. Q7
2. PRO10
3. PRO1
4. אלקטל
5. פור ג'י
6. גואיש פון
7. PRO30
8. נורמנדי
9. נוקיה 215

אם יש משהו אחר טוב יותר,
אשמח לשמוע.
חייבת אתמול פלאפון...

יש פלפון שנקרא אלקטל עולה בסביבות 350 400 שקל דור 4 אחלה פלאפון

לי יש 4*4 לא החלפתי בטריה- ואני מאוד מאוד מרוצה!
לא רואה בכלל בעיה עם הבטריה.....

4*4 אחרי תקופה המקשים מתחילים לעשות בעיות
(מניסיון של כמה מכשירים כאלו)
צריך ללחוץ ממש חזק בשביל שיקלט.
לדעתי שווה לחכות (אם זה לא קריטי)
עוד תקופה (2025) דור 2 ו-3 יבוטלו וכולם יעברו לדור 4
ובטוח יצאו אז מכשירים חדשים וכנראה טובים יותר ממה שיש היום בדור 4 (הלוואי)

אפשר לשדרג לבטריה גרמנית סופר חזקה בסביבות ה-30\40 ש"ח (למי שקונה פלא', ברגיל מחירה 80)
הבטריה המקורית באמת חלשה, אך רב חנויות הסלולר מציעות מיד בטריה גרמנית.
דווקא אני נשארתי עם הבטריה המקורית ועובד לי מעולה

עובד זה טוב
השאלה לכמה זמן זה מחזיק בהטענה אחת...
לזה התכוונתי ב"עובד טוב"
כי יחסית הוא בשימוש פרק זמן נכבד מהיום
והבטרייה נגמרת בלילה
(יכול להיות שפלאפון אחר היה מחזיק יותר זמן
אבל ביחס לשימוש זה נראה לי סביר הטענה כל ערב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה