- הוסף לסימניות
- #2,001
האם עדיין ממליצים?אז הלכנו על Q7 מקוה שיהיה טוב...
האם עדיין ממליצים?אז הלכנו על Q7 מקוה שיהיה טוב...
כן מצוין בהכל. סוללה. קליטה. ממשק נוח. קומפקטי.האם עדיין ממליצים?
מומלץ ללכת לחנות בו קנית את המכשיר (כדי שיהיה בחינם)כן מצוין בהכל. סוללה. קליטה. ממשק נוח. קומפקטי.
חיסרון אחד - התוכנה נהייתה קצת איטית [בהתחלה זה לא היה ככה]
ממליצה לא לקנות.9. נוקיה 215
ב4*4 הבטריה חלשהממליצה לא לקנות.
גרוע מהרבה בחינות. אין לי כח לכתוב פה בפעם האלף
יש גם טלפון 4*4.
הבנתי שהוא אחד המומלצים, אם לא הכי מומלץ.
ממליצים להחליף בטריה ואז הוא אחלה טלפון.ב4*4 הבטריה חלשה
הבנתי שQ7 הוא כמו 4*4 חוץ מהבטריה-משהו כזה...
זה מה שאמרתי שאומרים שQ7 עשו לנו את העבודה והחליפו בטריה...ממליצים להחליף בטריה ואז הוא אחלה טלפון.
www.prog.co.il
אפשר לשדרג לבטריה גרמנית סופר חזקה בסביבות ה-30\40 ש"ח (למי שקונה פלא', ברגיל מחירה 80)ב4*4 הבטריה חלשה
דווקא אני נשארתי עם הבטריה המקורית ועובד לי מעולהאפשר לשדרג לבטריה גרמנית סופר חזקה בסביבות ה-30\40 ש"ח (למי שקונה פלא', ברגיל מחירה 80)
הבטריה המקורית באמת חלשה, אך רב חנויות הסלולר מציעות מיד בטריה גרמנית.
עובד זה טובדווקא אני נשארתי עם הבטריה המקורית ועובד לי מעולה
לזה התכוונתי ב"עובד טוב"עובד זה טוב
השאלה לכמה זמן זה מחזיק בהטענה אחת...
בטוח שזה יעזור? מניסיון? או השערה בעלמא?מומלץ ללכת לחנות בו קנית את המכשיר (כדי שיהיה בחינם)
ולבקש עידכון תוכנה.
כן מנסיוןבטוח שזה יעזור? מניסיון? או השערה בעלמא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים