יש לי 4*4 , קניתי לפני שנה - בהתחלה הייתי מאוד מרוצה אבל אחרי שנה המקשים נהיו מעצבנים. הבטריה תמיד לא היתה מי יודע מה ולכן לאחר שנה אני מאוכזב ממנו ביחס למחיר ולתוצאה. בנוסף בכל עדכון גירסה יש באג חדש וזה נורא מעצבן.
קניתי לאשתי Q7 והוא יותר טוב ואז קניתי לביתי דווקא את ה Q3 והוא יותר מוצלח ויותר חזק למרות שהוא זול יותר אמנם אין אותו בצבעים חדשניים אבל זה עדיף מהטלפונים האחרים
נוקיה יש לי כטלפון נוסף כבר שנתיים ואני מפסוט עד הגג

הבטריה תמיד לא היתה מי יודע מה
יש גרמנית, והרגילה מספיקה ליום שלם.
בנוסף בכל עדכון גירסה יש באג חדש וזה נורא מעצבן.
מוזר, אני מוכר בישיבה שלי להמווון בחורים... וכמעט אפס תקלות.
מי עדכן לך את הגרסה חנות רשמית?
קניתי לאשתי Q7 והוא יותר טוב ואז קניתי לביתי דווקא את ה Q3 והוא יותר מוצלח
צודק לגמרי!
נוקיה יש לי כטלפון נוסף כבר שנתיים ואני מפסוט עד הגג
זה וודאי עדיף!

ממש בושה וחרפה המצב הקיימת
במקום שיכבדו אותנו על זה שאנחנו שומעים לגדולי ישראל ולספק לנו מכשירים איכותיים
אנחנו צריכים להתווכח על איזה מכשיר הוא הרע במיעוטו
הלוואי שמישהו יקום כבר וישווק מכשירים איכותיים כמו פעם

יש גרמנית, והרגילה מספיקה ליום שלם.

צודק לגמרי!

זה וודאי עדיף!

אמרו לי שנוקיה 215 - מקום הטעינה שלו נהרס מהר? זה נכון?

יש לי 4*4 , קניתי לפני שנה - בהתחלה הייתי מאוד מרוצה אבל אחרי שנה המקשים נהיו מעצבנים. הבטריה תמיד לא היתה מי יודע מה ולכן לאחר שנה אני מאוכזב ממנו ביחס למחיר ולתוצאה. בנוסף בכל עדכון גירסה יש באג חדש וזה נורא מעצבן.

עדכנתי בחנות רשמית.
הבאג האחרון שבהחלפת פרופיל בכפתור סולמית הוא מעביר ממצב רגיל למצב שקט ואח"כ הוא מחליף לרטט ולא מחזיר לרגיל.

באג אולי קטן אבל יכול להיות משמעותי:
השעון מעורר לא פועל באמצע שיחה. (אין אפילו ביפ קטן).
כמומחים למכשיר ה#$%#$% הזה, אולי יש לכם או למישהו אחר מידע, לגבי מכשיר 4X4 שננעל באופן פתאומי?
הוא מבקש סיסמה (לא PIN אלא סיסמה למכשיר), בזמן שמעולם לא קבענו סיסמה כזו.
האם יש מה לעשות?

כמומחים למכשיר ה#$%#$% הזה, אולי יש לכם או למישהו אחר מידע, לגבי מכשיר 4X4 שננעל באופן פתאומי?
הוא מבקש סיסמה (לא PIN אלא סיסמה למכשיר), בזמן שמעולם לא קבענו סיסמה כזו.
האם יש מה לעשות?
אולי כתוב PUK חסום

הסיסמה הראשונית היא 0000

הוא לא מקבל אותה.
מבקש סיסמה בין 4-8 תוים, וכל מה שניסינו שגוי.
כנראה מישהו שיחק בזה והכניס סיסמה לפתיחת הטלפון.
יש מס' מסוים של ניסיונות שאפשר להכניס או שזה בלתי מוגבל?

כנראה מישהו שיחק בזה והכניס סיסמה לפתיחת הטלפון.
יש מס' מסוים של ניסיונות שאפשר להכניס או שזה בלתי מוגבל?
אף אחד לא שיחק, המכשיר היה בידיי לפני כן.
אין מס’ נסיונות, אבל כבר התיאשנו ושלחנו למעבדה לפירמוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה