קניתי מכשיר חדש 5*5 ואני לא רואה כזאת אפשרות להעתיק אנשי קשר מהסים למכשיר
אכן גם ב4*4 בגירסא החדשה אני לא רואה.
אבל כן אפשר לעשות יצוא אנשי קשר לכרטיס, ואז הוא ייצא הכל כולל הסים, ואז לייבא למכשיר חזרה.
1. חיוג מהיר כאני מנסה לחייג הוא כותב לי בקשה נכשלה
הגדרתם מספרים לחיוג מהיר?
2. לא רואה כזאת אפשרות התראות לפי זמני היום
נכנסים לזמני הלכה ואז יש לחצן ליצור התראה, (ב4*4 וכנראה גם ב5*5).

אולי בהזדמנות זו אבקש אם מישהו יודע איך הדרך הכי יעילה ופרקטית להעתיק אנשי קשר ממכשיר נוקיה למכשיר 5*5
ניסיתי דרך כרטיס זכרון ודרך בלוטוס לא הולך דרך סים גם כן מאוד מורכב כנ"ל

אולי בהזדמנות זו אבקש אם מישהו יודע איך הדרך הכי יעילה ופרקטית להעתיק אנשי קשר ממכשיר נוקיה למכשיר 5*5
ניסיתי דרך כרטיס זכרון ודרך בלוטוס לא הולך דרך סים גם כן מאוד מורכב כנ"ל
בלת"ק
תעביר אותם מהמכשיר לכרטיס סים.
ואת הכרטיס למכשיר החדש.
ואם הסים כבר מלא.. תעביר לסים כלשהוא וממנו תעביר לזיכרון של המכשיר החדש.

בד"כ האופציה הזו קיימת בהגדרות של האנשי קשר. יש ייבוא ייצוא אנשי קשר אל..

נערך לאחרונה ב:
קניתי מכשיר חדש 5*5 ואני לא רואה כזאת אפשרות להעתיק אנשי קשר מהסים למכשיר
תכנס ל- אנשי קשר\ אפשרויות\ הצגה\ SIM ותעמוד על איש קשר כלשהו
ואז יש לך ב- יבא\ יצא "העתקה", ואתה בוחר להעתיק מהסים לפלאפון או להיפך,
ובמקום לסמן אחד אחד, תכנס ל- אפשרויות\ סימון הכל, ותעתיק.
זה לא כל כך מסובך כמו שזה נשמע

עוד 2 בעיות שנתקלתי 1. חיוג מהיר כאני מנסה לחייג הוא כותב לי בקשה נכשלה
2. לא רואה כזאת אפשרות התראות לפי זמני היום
בקשר לזמני היום
תכנס ללוח שנה
ובאפשריות שם זה תזכורת זמני הלכה תלחץ על זה ושם אתה יכול להגדיר כמה זמן לפני אתה רוצה וכ"ו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה