בבקשה
שוב כפי שהבנתי זה עושה הרבה בעיות והכי מומלץ ללכת לחנות ואפילו הם יבקשו כמה שקלים יותר שווה בחנות

אז מה התכל'ס עם ה5*5 הזה? מכשיר שאין בו שום חידוש, וגם איטי?

יש לי Q7
הגעתי ל-20 תזכירים ומאז אני לא יכולה לא למחוק ולא לערוך אותם וכמובן לא לכתוב חדש
בחנות אמרו לי שאני צריכה לעשות עדכון גירסה רק שזה מוחק את כל נתוני הלוח שנה וחבל לי
יש דרך לעדכן גירסא בלי מחיקת הנתונים?

איפה יכולה למצוא אותו במחיר נמוך בירושלים?

לא, הפלאפון מעולה!!
ונראה טוב..
ועדכנתי גרסה
ועכשיו הוא עובד מצוין ובמהירות
מה מעולה בו?
פלאפון שבשביל שיעבוד מהר צריך מידי פעם לעדכן גרסה לא נקרא פלאפון טוב.

כאילו לא רוצה לבאס אבל כל כמה זמן מישהו פותח אשכול על פלאפונים כשרים טובים
אין כזאת חיה!!!
עד שנוקיה לא תחליט לפתח פלאפון איכותי כשר אנחנו אבודים!!

שלום לכולם. שאלה דחופה. מה הקוד הראשוני לשמיעת תא קולי?
לא הצלחתי, כי הקוד הסטנדרטי הראשוני לא עובד. לא 1111 ולא 1234 ולא 0000. מישהו יודע מה הקוד להכנס לתא הקולי שלי? הראשוני
ללחוץ אחרי 1234 כוכבית ולא סולמית

לפני תקופה היה פריצת סייבר על הרבה פלאפונים כשרים. בעיקר של חברת רמי לוי תקשורת . האקרים השתלטו על התא קולי שהיה ברירת מחדל 1234/1111/00000 ושינו את הקוד . ובנוסף פתחו חשבון טלגרם על מספר הפלאפון הכשר .
מעניין אם באמת אתם ברמי לוי ...........

כאילו לא רוצה לבאס אבל כל כמה זמן מישהו פותח אשכול על פלאפונים כשרים טובים
אין כזאת חיה!!!
עד שנוקיה לא תחליט לפתח פלאפון איכותי כשר אנחנו אבודיב

באשכול אחר ראיתי שדיברת על פלאפון מסובסד ב219 ש"ח. תוכל לתת לי את המספר של אחד המוקדים בירושלים (רמות, או בית וגן).
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה