- הוסף לסימניות
- #3,921
הבעיה הזו לא קימת בכל החברות, אני בגולן ואין לי את הבעיה הזואני החלפתי היום פלאפון בינתיים מהבוקר ב"ה לא נותק לי שום שיחה (יש לי סלקום)
היא קימת ברמי לוי (כמו הבעיה שהוא מוסיף את הקידומת של ישראל בדור 4) ויתכן שהוא לא היחיד
הבעיה הזו לא קימת בכל החברות, אני בגולן ואין לי את הבעיה הזואני החלפתי היום פלאפון בינתיים מהבוקר ב"ה לא נותק לי שום שיחה (יש לי סלקום)
אין דבר כזה.מחפש טלפון תואם שיש לו רדיו וקיים אותו דגם בכשר גלאט, מה אתם ממליצים?
היום יש לי נוקיה 225 וזמנו תם
ממשק יותר מתקדם ועיצוב שונהמה ההבדלים בין q7 ל q8?
יש לציין שאני עם q7 ובכלל לא מרוצה
וקניתי אותו בעקבות המלצות מפרוג
גם אני קניתי את Q7 בעקבות המלצות כאן.מה ההבדלים בין q7 ל q8?
יש לציין שאני עם q7 ובכלל לא מרוצה
וקניתי אותו בעקבות המלצות מפרוג
אצלי יש דברים אחרים על הפניםגם אני קניתי את Q7 בעקבות המלצות כאן.
הוא מכשיר טוב, 2 דברים על הפנים - הסוללה נגרמת מהררר.
והשמע - סביר.
חוצמזה מכשיר מעולה.
יצויין, שבתחילה קיבלתי מכשיר עם שמע גרוע, והחליפו לי.
לקיוליקס יש שירות מצויין
פירוט בבקשהממשק יותר מתקדם ועיצוב שונה
חוסר קליטה לא קשור למכשיר- הוא קשור לחברת התקשורת- הוט, גולן, רמי לוי, סלקום, פלאפון, פרטנר...- והוא קשור גם לאיזור שבו אתה נמצא- לחברת התקשורת כבלי קליטה הפזורים באיזורים השונים- ככל שאתה קרוב יותר לכבלים- הקליטה חזקה יותר- וככל שרחוקים הקליטה גרועה. יש אפשרות לברר בחנויות התקשורת איזה רשת קרובה יותר ואיזור מגוריך ואיזור עבודתך - שאלו בד"כ האיזורים בו נדרשת הקליטה המירבית לך ועל פיהן לבחור את הרשת הסלולרית שתהיה לך הטובה ביותר.חוסר קליטה משווע
תוכל לרשום כתובת מדויקת?אני קניתי את זה בחנות הכי זולה בירושלים 'הפתרון' במלכי ישראל בגאולה (בדקתי את זה אישית) ובמזומן הוא לוקח 400 על Q8 ו 350 על 5X5
מהי הכתובת של החנותיצויין, שבתחילה קיבלתי מכשיר עם שמע גרוע, והחליפו לי.
לקיוליקס יש שירות מצויין
לקיוליקס יש קליטה מעולה זה אחד הסיבות שקניתי אותם כי אצלי בבית אין קליטה בחלק מהאזורים ועם Q7 יש.אצלי יש דברים אחרים על הפנים
חוסר קליטה משווע
מקשים גרועים
וא"א לשמור אנשי קשר תו"כ השיחה
קניתי והחלפתי בעודפים פון ברמות חנות ביתית מאד זולה עם שירות מעולה.מהי הכתובת של החנות
אני לא זוכר בדיוק בדיוק באיזה פנייה זה בגאולה נראה לי שבפנייה אחרי מזרחי טפחות ממש אחרי תחיל הפניה בצד ימין את תראי את החנותתוכל לרשום כתובת מדויקת?
ואיך הם הם מבחינת שירות?
בהחלט!אחרי סבל עם כל מיני מכשירים שונים...
בעיות קליטה שמע,
הקב"ה שלח ישועה גדולה
בדמותו של ה
Q8
א. הם הכניסו עוד כמה דברים שהיה אצל נוקיה (חיפוש אנשי קשר ועוד’)פירוט בבקשה
מה ההבדלים ספציפית בהשוואה
לא תמיד זה קשור לחברת התקשורת!! אחרי שעברתי פעמיים חברות בגלל חוסר קליטה, שלחתי ביאוש את המכשיר לבדיקה אצל מישהו שמבין בזה, וגילה שהאנטנות של הקליטה לא ישבו טוב בתוך המכשיר!חוסר קליטה לא קשור למכשיר- הוא קשור לחברת התקשורת- הוט, גולן, רמי לוי, סלקום, פלאפון, פרטנר...- והוא קשור גם לאיזור שבו אתה נמצא- לחברת התקשורת כבלי קליטה הפזורים באיזורים השונים- ככל שאתה קרוב יותר לכבלים- הקליטה חזקה יותר- וככל שרחוקים הקליטה גרועה. יש אפשרות לברר בחנויות התקשורת איזה רשת קרובה יותר ואיזור מגוריך ואיזור עבודתך - שאלו בד"כ האיזורים בו נדרשת הקליטה המירבית לך ועל פיהן לבחור את הרשת הסלולרית שתהיה לך הטובה ביותר.
כמו"כ-
לגבי המכשירים החדשים- 5*5, 4*4, O7, O8, הם אמורים להיות מופעלים על רשת דור 4- וכשיהיו מופעלים עליו הקליטה תהיה יותר טובה- בשלב זה - מכשירים אלו לא פועלים על דור 4 - משרד התקשורת עדיין לא הפעיל אותם, הוא מנתק בזמן הזה את כבלי דורות 2 ו-3 ולכן יש חוסרי קליטה רבים!!!! כי המכשירים הישנים בנויים על דורות 2 ו-3 שמורדים לאיטם, והמכשירים החדשים מחכים לדור 4 שיגאל אותם...
רציתי לקנות בבני ברק וזה ממש יקר 470-490 ש"חאני קניתי את זה בחנות הכי זולה בירושלים 'הפתרון' במלכי ישראל בגאולה (בדקתי את זה אישית) ובמזומן הוא לוקח 400 על Q8 ו 350 על 5X5
יש חיפוש משימות בלוח שנה?א. הם הכניסו עוד כמה דברים שהיה אצל נוקיה (חיפוש אנשי קשר ועוד’)
ב. אין ספור אפשרויות חדשות; תזכורת בזמני הלכה, מערכת חדשה לקיצורים בצד , ממיר , פנס עוצמתי , יומן משימות , שקע טעינה טייפ סי , סינון רעשים , עמידות נגד מים, עיצוב מתקדם ,, ועוד הרשימה ארוכה
חנות הפתרון | רחוב מלאכי 2 ירושלים (גאולה)רציתי לקנות בבני ברק וזה ממש יקר 470-490 ש"ח
מה הכתובת ומספר טלפון של החנות שקנית ב 400 ש"ח במזומן? (לא מצאתי אותו בגוגל)
תודה
לא יודע,יש חיפוש משימות בלוח שנה?
החמש על חמש ממש טלפון טוב אני לא כל כך מכיר את הקיו 8 אבל המקשים שלו נראה לי יותר מעצבניםאני צריך לקנות פלאפון כשר חדש עד עכשיו היה לי 4X4 ומאוד נהנתי ממנו משהו יודע או מכיר את שני הפלאפונים - 5X5 ו Q8 ויודע להמליץ לי מה יותר טוב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים