יש לי 4*4 נראה לי שנתיים +(הוא רק יצא שקניתי אותו)
מאוד נח, שמע מעולה עם אפשרות להכנסת כרטיס זיכרון עם שירים
הבלוטוס גם מעולה אני משתמשת כל יום ברכב, ניסיתי פעם עם אוזניות בלוטוס של טלפון גלקסי ולא עבד לי טוב הדיבורית אולי בגלל שהאוזניות מיועדות רק לגלקסי

לי יש 4*4 ושמתי כטיס זיכרון עם מלאה שירים
אני מאוד אהבתי אותו הוא נוח יש בלוטוס זה מתחבר לי לאוזניות
איכות של השירים והטלפון מאוד טוב

לי יש Q3 כבר כמה שנים טובות, וגם כשאצטרך להחליפו בקרוב זה רק משום שהוא לא יקלוט ב1 לינואר הקרוב, אבל הגירסה המתקדמת ביותר שלו היא - Q8, ואני מבין הן ממוכרי פלאפונים אמינים והן מהציבור שזה מכשיר מוצלח ביותר!

יש לי נוקיה 3210
מזעזע הוא כמו ה235
לא באמת שומעים כפתורים לא טובים
ואין טלפונים טובים לא קיים

שלא יהיה כבד מידי ומגושם
אין צורך ביותר מידי אפליקציות אבל כן חשוב לי שיהיה עם מוזיקה (בלי מצלמה)
וחיבור בלוטוס נורמלי
ומשהו אמין כמובן
אשמח להמלצות
ואיך הESCOLL 5X5 ?

נכון לעכשיו יש לי פירסט פון 1
והכפתורים מרעישים מאוד וכשהוא מתכבה אני צריכה לשאת תפילה שאצליח להדליק
אפליקציות?
בפלאפון כשר?
או שלא הבנתי את רצונך
אבל אני ממליץ מאד על הפרו 10 יש לי אותו למעלה משנה וחצי בלי שום תקלות

אפליקציות?
בפלאפון כשר?
או שלא הבנתי את רצונך
אבל אני ממליץ מאד על הפרו 10 יש לי אותו למעלה משנה וחצי בלי שום תקלות
הכוונה כל מיני תוספים ודברים

אגב קניתי בסוף את Q8 כי ראיתי עליו המון המלצות
והוא לא קורא לי את האוזניות בלוטוס :( יש דרך לטפל בזה?

אוזניות קשת שהיו לי
וזה פשוט לא מוצא אותו
יכול ליהיות אני גם שמעתי על בעיות בQ8 על הבלוטוס
במיוחד עם אוזניות ישנות אולי עדכון גירסא יעזור לזה
השאלה איזה גירסא יש לך תבדוק בהגדרות ואז אודות

יש את הפלאפון נוקיה 225 או 215 אחד מהם יש לי והוא ממש טןב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה