אני חושב Q8
ביררתי המון על כל הסוגים, והנ"ל הכי טוב, מה שיצא למעשה.
לי אישית יש Q7, והייתי ממש שמח להחליף אותו ב 8.
אם אתה רוצה טוב באמת, מבחינת חוזק, מקשים ומעבד - לך על פרו.

אם אתה קונה Q8 תדע שאפשר להשיג ב 350

אבי פלאפונים(מאוד אמין)מאוד ממליץ על קיו 7 בהקשר לקליטה.
מישהו יודע האם זה נכון?

1766328429587.png

1766328500052.png

Q7 הרבה יותר מומלץ
מנסיון של שתיהם,
בQ8 המקשים זוועתים,
ובQ7 הבטריה מצוינת,
יש לנו בבית 4 כאלו וכולם מרוצים עד הגג.

היה לי פרו 10
והיה לי פרו 30
משניהם אכלתי קש,
כיום יש לי Q8
מרוצה עד הגג!!

ממליץ מנסיון על מכשיר K46, סוללה עוצמתית (1,650 מילי אמפר, Q7 וQ8 הם 1,250 מילי אמפר), קליטה איכותית ביותר, חיבור טעינה טייפ סי, ועוד.
החסרונות שלו: שם איש קשר מוגבל ל22 תווים, וניתן להכניס עד שני מספרים לאיש קשר.

לי יש נוקיה מרוצה לגמרי
גם ממשק הרבה יותר טוב מה-Q
מצלמה (לא משהו) אבל יש גם שיתוף בבלוטוס מאוד חסר ב-Q
וגם יותר זול

ממליץ מנסיון על מכשיר K46, סוללה עוצמתית (1,650 מילי אמפר, Q7 וQ8 הם 1,250 מילי אמפר), קליטה איכותית ביותר, חיבור טעינה טייפ סי, ועוד.
החסרונות שלו: שם איש קשר מוגבל ל22 תווים, וניתן להכניס עד שני מספרים לאיש קשר.
כמה זכרונות יש לו בשיחות האחרונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה