לגופו של ענין: לי יש שיאומי Q1 (של המילטון), עם היתרונות והחסרונות כדלהלן:
- מסך 2.8 אינצ' (מנופץ) ,
- הסוללה דווקא מחזיקה מצויין (הטענה בלילות א' ג' ה'),
- תפריט נחמד אבל המקשים סוררים (במיוחד הספרה 9 שמתחצפת מהפינה)
- תפילת הדרך מובנית בתוכנת ניווט (חובה למי שמשתמש בתוכנה הבלתי שמישה כמעט)
- פנס עוצמתי במיוחד (מסך לבן...)
יש לי שיאומי כשר (כנראה מזויף לא של המילטון, כי הסוללה על הפנים)
מעלות:
חיפוש אנשי קשר חופשי (גם קצת מעצבן, כי צריך לחפש מדויק בשביל למצוא)
הקלטה אוטומטית של שיחות עם שם קובץ שכולל את השם מספר תאריך ושעה.
מהיר מאוד. (רק כשמדליקים את המכשיר, זה לוקח המון זמן).
תפריט טוב.
מסך גדול
חסרונות:
מקשים דפוקים מאוד.
(מפריע מאוד למי שרגיל להקיש במהירות)
וכשלוחצים על המקש בכח זה מקיש כמה פעמים.
מסך עדין (יש לי מגן).

צריך שיהיו מכשירים מצוינים ברמה עם מצלמה איכותית ונגן שמע איכותי וצלילים יפים ולא איזה הקלטה של שיר חסידי משנות ה....
מה רע במצלמה? מעולם לא הבנתי. מי שרוצה לצלם את אובמה אוכל סושי בזימבבואה או את לא יודע מי ומה יוכל לצלם גם עם מצלמה אמיתית והרבה יותר איכותית. סתם מכבידים על ציבור אנ"ש.
ונא לא לזרוק עלי אבנים אנו לא במזרח ירושלים!
מסכים לחלוטין!

יש בעיה די רצינית ב-Q3:
אין אפשרות להשתיק שיחה נכנסת,
אלא - או להנמיך את ווליום הצלצול תו"כ שמצלצל,
ואז הפלאפון נשאר בווליום הנמוך (אא"כ זוכרים לשנות אח"כ) ויממה אח"כ מתפלאים למה אף אחד לא מתקשר,
או לנתק בפרצוף:p

ועוד בעיה שכנראה יש רק בישנים יותר -
ביומן השיחות אפשר לראות רק את פרטי השיחה האחרונה הנכנסת/יוצאת/שלא נענתה מאיש קשר מסוים,
ולא את פרטי כל השיחות שבוצעו.
בגירסת 2021
אין את הבעיה הזו.
גם אפשר להשתיק,
וגם יומן מלא,
אין בעיות בכלל במקשים.
פלאפון מצוין.

g5 של פירסט-פון
סך הכל מכשיר טוב
שמע טוב
בטריה טובה
ממשק נח
קליטה טובה
חסרונות:
קצת כבד (עשוי ממתכת)
בשעון מעורר יש אפשרות רק לצלצול אחד מעצבן
אין אפשרות להכנס בזמן השיחה לפונקציות כמו לוח שנה וכדו'
המכסה של הבטריה אחרי תקופה קצרה מתחיל ליפול בקלות (אולי השתפשף קצת, אין לי מושג)
פאלפון.png

לי יש p3 של QLYX
מכשיר בינוני ומטה
שמיעה חלשה
סוללה שמתרוקנת די מהר (אגב ראיתי טיפ מעולה לשמור על חיי הסוללה, להוריד את הבהירות של המסך, זה אכן עוזר, אבל מעצבן שהמסך לא מואר)
מקשים לא נוחים ולוקח זמן עד שהוא קולט את הלחיצה
יש בו גם כמה מעלות
הקלטת שיחות לכרטיס
גיבוי אנשי קשר בכרטיס
בחירת צלצול מתוך כרטיס זיכרון
כניסה ל 2 סימים

לי יש p3 של QLYX
מכשיר בינוני ומטה
שמיעה חלשה
סוללה שמתרוקנת די מהר (אגב ראיתי טיפ מעולה לשמור על חיי הסוללה, להוריד את הבהירות של המסך, זה אכן עוזר, אבל מעצבן שהמסך לא מואר)
מקשים לא נוחים ולוקח זמן עד שהוא קולט את הלחיצה
יש בו גם כמה מעלות
הקלטת שיחות לכרטיס
גיבוי אנשי קשר בכרטיס
בחירת צלצול מתוך כרטיס זיכרון
כניסה ל 2 סימים
לי גם יש את המכשיר הנ"ל,
השמע שלו מעולה, ממש פתחתי את העיניים (אות את האוזניים...) מאז שקניתי אותו לפני 3 שנים.
החסרונות, המקשים הנוראיים (ושמחתי לראות שזו צרת רבים), וזה שיש סוג מאד מסוים של אוזניות שמצליח להתחבר אליו, פעם קניתי אותו בחנות מסוימת עד שהחנות נסגרה, ואני בחיפוש...

לי יש את הטלפון של נוקיה 3310 הוא מחזיק כבר שנים אני ממש מהראשונים שקנו את הדגם הזה הוא ממש איכותי אבל הכי מיושן שיש אין בו אפשריות להכניס צלצולים ולא תמונות והוא מכוער לגמרי...
למי שמחפש פלאפון איכותי עם שמע טוב זה ממש מתאים

נערך לאחרונה ב:
יש לנו כמה פלאפונים בבית
הQ3 מעולה ממש, חוץ מהמקשים יש לי את הגרסא הראשונה,
הMTK+ מעולה, שמע טיפה נמוך ברמקול, בכללי פלאפון נחמד ממש, נפל לי 2 קומות ונשאר שלם
הMTK5 זבל ממש, שקיעה טעינה שלא גמר לעשות בעיות ומסך חלש עוד יותר נשבר כמעט מיד אחרי הקניה

אבל הכי טוב מכולם זה הC2
היה לי את המקורי 8 שנים היה מעולה! עד שנפל למים ....
היום יש לי C2 מעלי אקספרס הכי טוב מכל הרשימה שצינתי למעלה..
מקשים נוחים, קליטה טובה, שמע מעולה, חזק
מחזיק לי כבר יותר משנה עם בטריה גרמנית שעולה כמעט כמו הפלאפון...

C2 הכי מומלץ אורך חיים ארוךך (גם למחודשים ) מחודש החזיק לי 3 שנים ועוד אחד כמעט שנה כבר....
קליטה טובה ושמע מעולה
תפריט נח,
מראה לא מגושם (כמו בהרבה מהטלפונים הכשרים....
(והוא גם טלפון זול יחסית..)
הבעיה שלו שאין אפשרות לאזניות...

לדעתי המכשיר המשתלם ביותר כיום ביחס למחיר הוא נוקיה C2.
מזמינים ב100 ש"ח (זול מכל מכשיר אחר לקניה בישראל) מאלי אקספרס,
מכניסים את הסים הכשר, (לא מכיר את כל החברות תקשורת אבל אני פשוט מכניס וזה עובד)
והופ מתקבל מכשיר כשר איכותי עם נגן ומצלמה.

אומנם, כיון שכל המכשירים כיום הם מחודשים, אז בדר"כ הם לא מחזיקים שנים ע"ג שנים כמו מכשרי הC2 שרכשנו אי אז לפני עשור, אבל בשביל 100 ש"ח זה לגמרי בסדר לקנות כל שנה מכשיר חדש (מחודש)

היה לי כמה טלפונים, כולם היו נחמדים לתקופה קצרה,
היחיד שבאמת מחזיק עדיין זה סמסונג יאנג- יש לי מחודש ועובד פצצה
אני מאד מרוצה ממנו, חוץ ממה שאמרו כבר- שנלחץ באמצע שיחה וכו, שזה באמת מעצבן, אבל לומדים להסתדר עם זה...
הסוללה בהתחלה היתה מעולה ואח"כ היה צריך להטעין יותר עד שנמאס לי וקניתי סוללה גרמנית.

בלת"ק
לי יש MTK קרוב ל4 שנים, מעולם לא היה בתיקון
מכשיר מעולה לדעתי, אבל בלי הרבה מאד אופציות
הקליטה שלו מעולה הרבה יותר מהפלאפונים האחרים שבבית C2 ועוד כמה...
גם הבטריה מחזיקה לי יחסית טוב הטענה מלאה מספיקה ליומיים+
השמע מצוין אבל לא מאד עוצמתי (יותר חזק מהC2)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה