בלת"ק
מרוצה מאוד מ: G5 חזק, שמע טוב, נוח וקומפקטי.
מקשים דפוקים, מנסה ללחוץ על ספרה מסויימת ויוצאת לך מחול של מספרים.
א"א איתו להתקשר לבנק/קופ"ח כשצריך להקיש מס' זהות ויוצא לך מספר אחר ממה שתכננת להקיש.

לא ממליצה

סוכן שאני סומך עליו, שאלתי אותו לגבי יאנג הוא אמר לי שהוא אישית ניסה ואין לו דרך להשיג חדש.
יכול להיות שלך כן יש. מתנצל.

שלא צריך להקיש ממש את סדר המילים של איש הקשר, וכן אתה יכול להקיש כמה מספרים ומוצא לך את האיש קשר

מקשים דפוקים, מנסה ללחוץ על ספרה מסויימת ויוצאת לך מחול של מספרים.
א"א איתו להתקשר לבנק/קופ"ח כשצריך להקיש מס' זהות ויוצא לך מספר אחר ממה שתכננת להקיש.

לא ממליצה
גמאני לא ממליצה...
המקשים באמת חתיכת זבל והבטריה מתה אחרי כמה שעות
מה עם איי טופ T10?
לי היה אותו,
זבל כמו כל הפלאפונים...
השמע על הפנים...
[המוכר אמר לי שיכול להיות בעיה בשמע, שאני אנסה ואם יש בעיה לחזור אליו והוא מחליף משהו בהגדרות... תכל'ס היה בעיה [שמעו הד], חזרתי, הוא תיקן, ומישום מה המשיכו כולם לשמוע אותי כפול, חזרתי אליו שוב, תיקן שוב, ועכשיו ב"ה סוף סוף שומעים קול אחד בלי ליווי אבל בטון כ"כ נמוך שאתה צריך לאמץ את כל הריכוז כדי לשמוע...]

ראיתי פירסומות על ג'ואיש פון, משהו כזה...
מישהו ניסה?
יודע לומר מה זה בדיוק הטלפון הגיזעני הזה?

ממש לא,
לפעמים יש צורך להקיש שם מלא עד שמופיע המספר המבוקש,
מעצבן
מוזר
יש לי עכשיו G5
ובגלל מה שכתבת הלכתי לבדוק,
ויש בזה חיפוש חכם
[נגיד אני כותבת 'שי' אז הוא מביא את כל האנשי קשר שיש בהם את הצירוף הזה גם אם זה באמצע או בסוף]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה