דוד פרידמן השני
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,341
וכל פעם צריך לשלם לטכנאי על פתיחת הסים?
אפשר להפוך אותו לתומך כשר בעצמך.
עיין במתמחים טופ.
וכל פעם צריך לשלם לטכנאי על פתיחת הסים?
לא מומלץ שמספר הטלפון זמין לכולם @y0527183770אני אוהבת ונהנת משיאומי טטאצ
דרוש מידע: אם אני מזמין באיטרנט נוקיה 225,
אפשר להכניס בו סים כשר או שהוא צריך איזה עדכון...
אולי @צביקה - היימישTech תוכל לענות לי ?
סתם בשביל הידע: אז איך כולם מכניסים סים במכשירים תומכים ?סים כשר אפשר להכניס רק למכשיר עם IMEI שרשום בוועדת הרבנים
אז התשובה בגדול היא לא
מחליפים את הIMEI באמצעות תוכנה ייעודית.סתם בשביל הידע: אז איך כולם מכניסים סים במכשירים תומכים ?
בדיוק.נוחות? קליטה? הטענה?
קליטה ספציפית אצלי לפעמים נאבד הקליטה וחוזר אחרי הפעלה מחדש, יכול להיות שקשור לחברות ואזוריםאשמח למידע מעודכן לגבי מכשיר 4*4
נוחות? קליטה? הטענה?
תודה
עוד מעט הולכת להגמר התמיכה בו - דור 2 ודור 3 הולכים להתבטל ב2025, ונראה לי ממחר אין אפשרות לחבר טלפונים חדשים בתדרים הנ"לבלת"ק
G10
מצוין!!
מניסיון אישי של שלוש שנים ברציפות אלוף שרד נפילות, אמבטיות, אקנומיקה ופירוק לגזרים שיצא עם המגן
ואחרי כל זה עובד ומתפקד כמו חדש!
נראה מכשיר מעולהטלפון שאו, לא ברשימה.
הוא חסום לאינטרנט, וללא אפשרות לצפייה בווידאו, בכל הגרסאות.זה לא מכשיר כשר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים