האם אפשר לפרוץ[להכשיר]נוקיה 215?אני מעוניין להזמין מאליאקספרס
פריצה קבועה ולא הכנסת סים כשר חד פעמי ללא אפשרות הוצאה והכנסה....ואם כן מה העלות בבני ברק?

2. בדקתי במספר חנויות וספקים חלקם הסכימו להחליף למי שאין לו נגן לגרסא מתקדמת וחלקם מוכנים רק אם יש תקלה (כמובן ללקוחות אותה חנות)
חלק מהחנויות נותנות בחינם גם למי שלא קנה אצלם

אני עדיין בגרסה הישנה ויש לי באג שרשימה שחורה לא עובד, ונגן גם אין כמובן
ומההתחלה המגעים של האוזניה (חוט) לא טובים
אחותי שדרגה גרסה והקליטה ירדה לה,
מה כדאי לעשות?

כשקניתי את המכשיר
המוכר המליץ לי לא להגדיר את המכשיר לדור 4 כי זה עושה בעיות
אבל בטעות כן הגדרתי אותו ומאז אין לי אפשרות להחזיר אותו למצב הקודם.
כשאני מנסה לבחור סוג רשת קופץ לי הודעה : אנא נסו שנית
אפשר אולי לשנות את הגדרת הרשת דרך הקודים?

האם ידוע פה למישהו על פלאפון שיש בו נגן עם מנהל קבצים דרך התפריט הראשי, ולא דרך רשמקול או משהו כזה?

האם בQ7 יש בעיות של קליטה,
כלומר מבחינת קליטה הוא לפחות כמו ה4X4?

הנוקיה 225 עם חותמת מאושר, רק עם נגן
נקרא פלאפון תומך או כשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה