איך פותחים אשכול חדש?
מה לא נכון??לא להמציא עובדות בשביל הרייטינג או הלייקים על ההודעה!
למה לקנות תומך באם אפשר כשר???מוכר נוקיה חדשים עם נגן ובלי כלום חוץ מזה (מניסיון)
כתבו למעלה שתי דגמים כשרים מועדת הרבנים עם נגןכי אני רוצה נגן שמע [לא וידיאו]בפלאפון
היום כבר כן!זה נגן נורמלי או שאני צריך להיכנס מריגטונים וכדו'
כי בעיקרון ועדת הרבנים לא מאשרים נגן
אני הזמנתי והגיע לי עם חותמת.באמת? מכיר מישהו שהזמין והגיע לו עם חותמת?
יש בהם נגן רק יש לציין ששתיהם עובדים על דור 4 (אפ אפשרות לדור 3) ולכן 4X4 הוא קצר מאוד בבטריהמצאתי קישור ל4*4 זה לא מוזכר שם מילה על נגן
-MP4/H.264 נגן![]()
30.0US $ |Original Nokia C2 C2-01 Unlocked Gsm Mobile Phone English&hebrew Keyboard Support Logo On The Button Used Cellphones - Mobile Phones - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
-MP3/WAV/WMA/eAAC + נגן
- הוא מגיע כרגיל ואתה הופך אותו לכשר
www.prog.co.il
דרך צלצוליםבלת"ק
ב1MTK יש נגן (כמובן לא נגן בצורה של נגן עם רשימות השמעה, אבל כן עם אפשרות לשמוע שירים ובצורה נורמאלית) וזה פלאפון מהדרין!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים