כהיום יש רק טלפון אחד עם נגן שמאושר ע"י ועדת הרבנים
4X4 של חברת ESCOLLS
לא מדוייק.
יש את הטלפון פור 4 שיש בו נגן (בגרסה החדשה)
והוא כשר (וועדת הרבנים אורגינל!)
הנגן נמצא בקיצורי הדרך שם צריך להגדיר קיצור דרך לנגן בכדי שתוכלו להכנס לשיר שמנוגן כעת מהתפריט הראשי
הגישה לנגן לא הכי נוחה כיוון שצריך לפעמים להיכנס דרך המכשיר הקלטה
אבל אפשר לפתוח שירים לפי תיקיות
אפשר לשנות שמות לשירים ותיקיות ולמחוק שירים ותיקיות
וגם אפשר להשתמש עם הנגן בבלוטות שמחובר לטלפון
והאיכות של הבלוטות סבירה בהחלט!
בגדול אני די ממליץ על הטלפון הזה
אבל זה טלפון די חדש ולכן אי אפשר לדעת כמה זמן יחזיק...

ובאשר לנגן שבאסקולס 4X4 לדעתי פחות נוח

מכיוון שאם יצאת מהנגן לתפריט הראשי אי אפשר לחזור אליו ולעצור את השיר בלי להיכנס מחדש בדרך החתחתים: (מכשיר הקלטה, הקלטות, לחזור אחורה, ואז לבחור שיר, ורק אז יעצור את השיר הקודם שבינתיים החריש את כל הסביבה)
ולכן אני אישית מעדיף את הפור 4
תגובה

דיברו כאן קצת על שיואמי,
יש גירסאות ממש כשרות עם קושי גדול מאוד לפריצה.

למשל שיאומי F21S - ללא טאצ' - שהוא עם גירסת אנדרואיד מיושנת. שיש לו גרסאות כשרות מלא מלא ללא אפשרות חיבור למחשב (שזה הנתון הכי משמעותי).
יש למשל גירסא כזו עם נגן - ללא חיבור למחשב - יש כניסה לכרטיס ודרכו אפשר לשמוע נגן. איכות שמע מצויינת - בטריה קצת פחות.
סוג הנגן תלוי בחנויות.
אני מכיר גירסא כזו עם חותמת - אך ככל הנראה היא מזויפת. למרות שלדעתי אין שום בעיה במכשיר הזה.

יש לציין שהוא גירסא די פשוטה של שיואמי.

לא מדוייק.
יש את הטלפון פור 4 שיש בו נגן (בגרסה החדשה)
והוא כשר (וועדת הרבנים אורגינל!)
הנגן נמצא בקיצורי הדרך שם צריך להגדיר קיצור דרך לנגן בכדי שתוכלו להכנס לשיר שמנוגן כעת מהתפריט הראשי
הגישה לנגן לא הכי נוחה כיוון שצריך לפעמים להיכנס דרך המכשיר הקלטה
אבל אפשר לפתוח שירים לפי תיקיות
אפשר לשנות שמות לשירים ותיקיות ולמחוק שירים ותיקיות
וגם אפשר להשתמש עם הנגן בבלוטות שמחובר לטלפון
והאיכות של הבלוטות סבירה בהחלט!
בגדול אני די ממליץ על הטלפון הזה
אבל זה טלפון די חדש ולכן אי אפשר לדעת כמה זמן יחזיק...

ובאשר לנגן שבאסקולס 4X4 לדעתי פחות נוח

מכיוון שאם יצאת מהנגן לתפריט הראשי אי אפשר לחזור אליו ולעצור את השיר בלי להיכנס מחדש בדרך החתחתים: (מכשיר הקלטה, הקלטות, לחזור אחורה, ואז לבחור שיר, ורק אז יעצור את השיר הקודם שבינתיים החריש את כל הסביבה)
ולכן אני אישית מעדיף את הפור 4
תגובה
אני גם קניתי אצל סוכן, (כי בין כה האחריות היא תלויה ביבואן, ובפריסה ארצית, למה לפרנס חנות?)
את ה4G
עלה לי 350 נראה לי

לכל המעונין אצלינו מוכרים מכשירים כשרים ועדת הרבנים בלבד בלי חוכמת משתדלים לתת את המחיר הזול ביותר כדורי טיים מינימום מחיר מקסימוס שירות ואמינות ניתן להזמין אצלנו את ה4*4 במחיר 360 כולל 2 מגנים בפריסה ארצית ים -ב"ב -אשדוד -ב"ש 0533191130 לציין שזה דרך פרוג

לכל המעונין אצלינו מוכרים מכשירים כשרים ועדת הרבנים בלבד בלי חוכמת משתדלים לתת את המחיר הזול ביותר כדורי טיים מינימום מחיר מקסימוס שירות ואמינות ניתן להזמין אצלנו את ה4*4 במחיר 360 כולל 2 מגנים בפריסה ארצית ים -ב"ב -אשדוד -ב"ש 0533191130 לציין שזה דרך פרוג
יש לכם הטבות על ניוד קוים?

השוק מוצף במאות סוגי מכשירים כשרים, חלקם גרועים ברמה נוראה, חלקם נוראים ברמה גרועה, חלקם טובים, מיעוטם טובים, אחד שתיים מהם נהדרים ממש פלא פלאות לרוץ ולחטוף תענוג פשש אין דברים כאלה.

אנחנו, קהל יראי ה' שמשתמשים בפלאפון כשר, לא רוצים לרוץ כל חצי שנה ולקנות את הכוכב התורן. אי לכן והיות וכך-
אנא כתבו כאן איזה מכשיר יש לכם, מה טוב ומה רע בו - ובקצרה!!!

אני מתחייב בלי נדר לעבור פה פעם בכמה ימים, ולעדכן את הנתונים לתוך טבלת אקסל גדולה ונוחה, בצורה קצרה ומדוייקת.
כך שתוכלו בקלות לראות מה 'המחלות' של כל דגם ומה מהעלות שלו.

וואי נתן, תודה רבה לך.

קבצים מצורפים

• מכשירים כשרים וצרות צרותיהן.xlsx
    KB 34.6 · צפיות: 524
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נוקיה 208 נדמה לי
מענין אם אפשר עוד להשיג היום, זה מלפני כמה שנים (בערך 5)
חזק, נח, אותיות ברורות, פונקציות שקל להגיע אליהם, כמה צלצולים יהודיים
תודה רבה

K35 בשימוש כבר 3 שנים ברצף בבית עם ילדים... שמע טוב, נטען להרבה זמן [יומיים שלוש] חסרון: מקשים לא טובים, צריך ללחוץ ממש חזק,
D10 של קליקס- יתרונות- מכשיר זול ממש, שמע מעולה, בטריה חזקה, חסרונות- בשימוש שנה ומשהו במקשים קצת מקרטע [לוקח לפעמים כמה שניות עד שההקשה נקלטת]
נוקיה 208- בשימוש כ-6 שנים, מעולה! החסרון לאחרונה לא שומעים טוב [אחרי 6 שנות שימוש]

ברשותי קיים מכשיר יאנג כשר של סמסונג
מעלות שלו: מגע טוב, מכשיר לא כבד במיוחד, נוספים עליו פונקציות נוחות (נעילת מסך, תיקיות אנשי קשר על המסך, הקלטה די איכותית, תזכירים עם אפשרות כתיבה של כמויות מלל. אני משתמש בזה כדי לכתוב טורים לפני פרסום למשל...)
חסרונות: שכחת לנעול את המסך? תצפה אחר כך לטלפונים מאנשים שהכיס החליט שהוא חייב להתקשר אליהם...

נוקיה 208 אני גם חושב שזה המכשיר הכי טוב שקיים בשנים האחרונות (היה ברשותי למעלה מ8 שנים).
עד שהשתדרגתי למכשיר חדש כל חצי שנה ;)
מכשיר חזק עם מגוון אופציות שימושיים לוח שנה הערות ועוד.
הקלטות, צילצולים חדשים ועדכניים (בטיפה מאמץ גם זה אפשרי...)

וואי נתן, תודה רבה לך.

ברשותי קיים מכשיר יאנג כשר של סמסונג
מעלות שלו: מגע טוב, מכשיר לא כבד במיוחד, נוספים עליו פונקציות נוחות (נעילת מסך, תיקיות אנשי קשר על המסך, הקלטה די איכותית, תזכירים עם אפשרות כתיבה של כמויות מלל. אני משתמש בזה כדי לכתוב טורים לפני פרסום למשל...)
חסרונות: שכחת לנעול את המסך? תצפה אחר כך לטלפונים מאנשים שהכיס החליט שהוא חייב להתקשר אליהם...
חסרון נוסף קטן- בטעות ובקלות מאד נמחקים תפריטים במסך הפתיחה,

מצטרפת להמלצה על היאנג הכשר של סמסונג.
כייפי ונוח לשימוש, שמע פצצה, רמקול חזק, פונקציות של הקלטת שיחה והקלטות קוליות
וגם מבחינת הנראות לא נראה כמו שלט של מזגן
המעלה שלו היא גם חיסרון- מסך מגע הוא עדין יותר, ולכן מומלץ מגן ספר.
חיסרון קטן נוסף שאני יכולה להצביע עליו- (ורק מי שיש לו את המכשיר יבין...) כשנמצאים באמצע שיחה ורוצים להשתמש בלוח מקשים ואז נכנסת פתאום שיחה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה