בכל מקרה צריך לקחת בחשבון את סגירת הרשתות של דור 2/3
נכון להיום יש רק שני דגמים כשרים שיש להם דור 4...

נוקיה 215. שמע חזק, סוללה מצוינת, קליל וחמוד. (השכלולים בו מסתכמים בפנס ורשמקול אבל הוא באמת טוב)
והוא נסגר כל רגע - סיוט סיוט
שמשהו מקשר השם שלו מופיע באותיות פיצקיות - מאוד לא נח!!
רב המכשירים החדשים מאוד מגושמים ולא נוחים מ בחינה חיצונית
והתפריט שלהם לא נח וגם
תוחלת החיים שלהם קצרה לפעמים שמחים להפטר מהם כבר אז טוב שהם נהרסים
אני לא אוהבת שאין צלצולים שהם לא שירים חסידיים... (או מנגינות חורקות של שירים חסידיים)
לי יש C2 מחודש כשר (ללא דפדפן ללא מצלמה אבל כן מתחבר למחשב (אפשר להכניס צלצולים...)
היה בשימוש שנתיים וחצי כרגע בסיבוב שני חצי שנה
שמע מעולה !!! קליטה מעולה!!! תפריט נח!!! קומפקטי וקטן!!
חסרונות:
אין אפשרות לאוזניות (רק בלוטוס)
צריך להחליף בטרייה כל 8 חודשים בערך

שורה תחתונה
אין אין אין על נוקיה 208!!!!!

יש כמה מכשירים בלבד שהם טובים נוקיה C2 ז"ל, נוקיה 208 ז"ל, יאנג ז"ל, סמסונג אברכים ז"ל, שיאומי הכשר, כל השאר הם זבל תוכנה עלובה שמתאים לשנת 1950, שזה מתאים לאנשים שלא מחפשים מכשירים מתקדמים ואיכותיים.

תודה רבה לכולם.
יש לכם עוד אינפורמציה על עוד מכשירים?

@Natan Galant דבר ראשון תודה על היוזמה, אחלה רעיון.
דבר שני לי יש QLYX Q3 .
שמע בסדר, ממשק נחמד, כניסת כרטיס להקלטת שיחות שדי נשברה לי כבר, לא חזק במיוחד.
מקשים פח אשפה
אורך סוללה חביב לא משהו ויורד די מהר
בקיצור - באמת צריך למצוא כבר את המכשיר הכשר הנכון, ואני אשמח שתעזרו לנו כאן...

מאז שחזרתי בתשובה (קרי, זנחתי את התומך כשר) החזקתי שש-שבע שנים שנים Nokia 208, אחחח, היו אלו ימים נפלאים, המאושרים בחיי, חוץ מפעם פעמיים תיקון של שקע הטעינה, החיים היו יפים. יפים? מדהימים!
אבל, גם יומו שלו בא, והשקע של האוזניות חרק, השמע גם ירד (אולי זה גם האוזניים), וימים חדשים באו.
מאז, כל כמה חדשים מכשיר חדש, סיני סיני בכל הרמ''ח והשס''ה, איכשהו דידיתי עד שגיליתי את הבחור הבא:
iKoshr j5
מכשיר קליל ומצויין במחיר מעולה, מקשים מעולים, קליטה בסדר, רמקול מצויין, בטריה סבירה בהחלט.
אממה, הייתי כל כך מרוצה שרכשתי עוד שני מכשירים כאלה, אחד החזיק שבוע עד שנשענתי עליו בטעות ז''ל. והשני - קניתי ברשת יש ב195₪, הגעתי הביתה ולא עובד, האחריות מול היבואן שלא עונה בטלפון. וי לה לחסרון כיס.

מענין אם אפשר עוד להשיג היום, זה מלפני כמה שנים (בערך 5)
אפשר להשיג אבל כבר אין מקורי יש רק מחודש
אם יש מקורי הוא עולה הרבה מאוד
נוקיה 208 אני גם חושב שזה המכשיר הכי טוב שקיים בשנים האחרונות (היה ברשותי למעלה מ8 שנים).
לי יש אותו כבר 15 שנה עובד כמו סוס....

אין! פשוט אין! (כמעט) שום טלפון כשר טוב!
בעיה רצינית...
ואני לא רואה פתרון באופק...
למישהו מכם יש פתרון?????

סמסונג אברכים ז"ל,

פפפפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!!!!!!!! המעלה היחידה שלו היא שהוא מחזיק הרבה זמן והבטריה פצצה- כלומר המכשיר שלי כבן 7 והבטריה מחזיקה ליום וחצי בערך- זה המון היום.
אבלללללללללללללל- הקליטה גרועה, השמע מזעזע, האיטיות מוציאה מהדעת, ואני לא מחליפה רק כי המכשיר הנורמלי שלי בתיקון והוא ענתיקה שמצאתי בארגז מסמכים שלמרבה הפלא עובד

פפפפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!!!!!!!! המעלה היחידה שלו היא שהוא מחזיק הרבה זמן והבטריה פצצה- כלומר המכשיר שלי כבן 7 והבטריה מחזיקה ליום וחצי בערך- זה המון היום.
אבלללללללללללללל- הקליטה גרועה, השמע מזעזע, האיטיות מוציאה מהדעת, ואני לא מחליפה רק כי המכשיר הנורמלי שלי בתיקון והוא ענתיקה שמצאתי בארגז מסמכים שלמרבה הפלא עובד
מסכים עם כל מילה...

הוא ענתיקה והוא עובד, זה המעלה שהוא מחזיק מעמד לאורך שנים.

הוא ענתיקה והוא עובד, זה המעלה שהוא מחזיק מעמד לאורך שנים.
לא אמרתי שלא, רק אמרתי שבכל השאר- גרוע ביותר. כמו תלמיד שיקבל בתעודה ראוי לשבח בשמירת הזמנים ובכל השאר טעון שיפור+ בלתי מספיק...

נוקיה 208 היה לי כמעט 10 שנים
ועכשיו המקשים נפלו ואא להשתמש בהם
לא מצאתי טלפון אחר באותה רמה....

נגמר זמנו...
עוד מעט סוגרים את דור 2 ואז הוא לא יעבוד יותר...

picture_51.jpg

יש לי אותו תקופה .מרוצה מאד.דור 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה