לי שי את ה FOUR-G 4G של פירסט פון
ואני ג"כ מאוד מרוצה ממנו
עיין כאן

picture_51.jpg

יש לי אותו תקופה .מרוצה מאד.דור 4
הוא הרע במיעוטו, זה רחוק מלהיות טוב. תעשו השוואה מול השיאומי למשל.

גם בשיאומי יש הרבה באגים...

MTK+ first phone
יחסית חזק, קליטה סבירה, בטריה סבירה.
שמע גרוע- דו כיווני. מקש אחד יצא לחופשה ורק אם ממש צועקים עליו (קרי לוחצים באגודל) הוא מואיל לעשות טובה, בשקלול- סביר.

אנחנו, קהל יראי ה' שמשתמשים בפלאפון כשר, לא רוצים לרוץ כל חצי שנה ולקנות את הכוכב התורן. אי לכן והיות וכך-
אנא כתבו כאן איזה מכשיר יש לכם, מה טוב ומה רע בו - ובקצרה!!!
בלת''ק.
המכשיר היחיד שיכול לשרוד לאורך ימים ושנות חיים זה נוקיה 208.
אין עליו שווה כל שקל!!!
אפשר כיום להשיג אותו במחיר של 700-1,000 ש''ח
אממה..
הוא דור 3 ובקרוב כבר לא יוכלו להשתמש בו.

מס' 2 כיום זה שיאומי חצי טא'צ או Q3 הם טובים,
אבל עוד לא שמעתי על מישהו שהחזיק אותם 6 שנים... נחיה ונראה.

יתרונות-
שיאומי עובד עם מערכת אנדרואיד ולכן הוא מהיר פי כמה וחזק. מה שכן הסוללה שלו זה די תלוי במזל וס''ד יש כאלו שזוכים בחזקות ויש כאלו שתלויים במטענים כל כמה שעות.
Q3 מכשיר יחסית חזק עם סוללה שמחזיקה יחסית המון. השמיעה והקליטה משלו טובים יותר ביחס לאחרים.
חסרונות-
שיאומי חצי טאצ' -הכשר אין בו משהו מיוחד והוא יחסית יקר למה שהוא מציע.
Q3- הכתב קטן יחסית וכפתור ההדלקה וכיבוי לא נכלל בנעילת מקשים ולכן הוא עלול להתכבות מכל לחיצה קטנה.

כיום אחרי שנתיים עם מכשירים שעשו תחרות מי יותר כישרוני מהשני החלטתי להתנסות בנוקיה 225.
נראה טוב מאד משתדל להוכיח שהוא איכותי וטוב למרות שהוא לא נוקיה 208 ובכלל סיני בעצמו. אבל בנתיים מעולה.

חוץ מזה חבל על המאמצים רובם מכשירים סינים שבנויים אותו דבר עם עטיפה שונה.

לי יש את ה FOUR-G 4G של פירסט פון
ואני ג"כ מאוד מרוצה ממנו
עיין כאן
FOUR-G 4G:
יש לנו אותו.
בסך הכל לא יותר גרוע מכל המכשירים החדשים, אבל יש לו כמה בעיות גדולות.
1. המזכירה האלקטרונית מופעלת רק על רמקול, ז.א. באמצע שמונה עשרה התקבלה הודעה, ועכשיו כל מי שסביבך יודע שחסר חלב בבית [ואין מנוס רק להשבית לגמרי את המזכירה].
2. בכל עניני הנדסת אנוש הוא מסורבל להחריד, כדי להתקשר צריך ללחוץ 3 לחיצות לפחות... ועוד ועוד.

V22: מאוד טוב, אבל מגושם וגדול.
K33 התפרק בתוך כמה חודשיים.
K35 די טוב, אבל המקשים נלחצים בקושי.

C2 אין תחליף.

MTK-1
מעניין שלא כתבו עליו עד עכשיו, נחשב מכשיר אהוב
חצי שנה בשימוש
מרוצה מאד יחסית למכשירים קודמים - קליטה טובה, שמע טוב.
במצב רמקול שמע לא איכותי

QLYX D9, נקנה לפני כשנתיים.

יתרונות
טעינה טובה וחזקה (הטענה פעמיים לשבוע בשימוש סביר)
רמקול טוב
מקשים טובים
נעילה אוטומטית פשוטה למניעת 'לחיצות כיס'...

חסרונות

שמע רגיל גרוע, המואזין נשמע טוב יותר ... עדיף להפעיל רמקול...
קליטה גרועה (קיטועים בשיחה ו/או ניתוק השיחה)
לעיתים קרובות לא ניתן להוציא שיחה כי 'הרשת עמוסה' (לדעתי פשוט תירוץ לבאג בהוצאת השיחה :rolleyes: )
'רשימה שחורה' -- משום מה לא עובד... כל החפירות הבלתי נסבלות כבר קיימות ברשימה ובכל אופן מצליחים להתקשר שוב ושוב.... (זאת צרה שכל הכשרים סובלים ממנה... מה עושים עם כל הצינתוקים והשיחות האלה לפעמים זה הרבה יותר מצינתוק!?!..)

היה לי אפטק - והוא היה מוצלח ממש.
שמע טוב, ממשקים נוחים.
נהניתי ממנו מאוד.
בקורונה, עם העומס, הוא עשה לי הרבה מאוד בעיות של קליטה.
הבנתי שלרמי לוי דור 3 לא מספיק.
קניתי נוקיה 215/225 - לא מוצלח בכלל.
הקליטה שלו גרועה מאוד.
הרמקול שלו לא מתפקד.
ואין לי רעיון נוסף.
מחפשת..............
בחנויות המליצו על שיומי. וחברות שקנו עכשיו, אמרו לי שלא כדאי.
ממשיכה לחפש...........

היה לי אפטק - והוא היה מוצלח ממש.
שמע טוב, ממשקים נוחים.
נהניתי ממנו מאוד.
בקורונה, עם העומס, הוא עשה לי הרבה מאוד בעיות של קליטה.
הבנתי שלרמי לוי דור 3 לא מספיק.
קניתי נוקיה 215/225 - לא מוצלח בכלל.
הקליטה שלו גרועה מאוד.
הרמקול שלו לא מתפקד.
ואין לי רעיון נוסף.
מחפשת..............
בחנויות המליצו על שיומי. וחברות שקנו עכשיו, אמרו לי שלא כדאי.
ממשיכה לחפש...........
תיקנו Q3 מכשיר פצצה

C2 מחודש מוכשר מה לעשות התמורה היחידה למחיר כזה זול. הבטריה קצרת טווח. הזמנתי בטריה גרמנית שמעתי שמחזיק פלאים.
יש לי סוללה של נוקיה 108 (תואם כשר - המכשיר ההכי טוב שהיה לי ולמשפחתי, אלא שהוא דור 2. קניתי לפני כ-6 שנים. והסוללה שלו מיוחדת. טובה גם לC2)

FOUR-G 4G:
1. המזכירה האלקטרונית מופעלת רק על רמקול, ז.א. באמצע שמונה עשרה התקבלה הודעה, ועכשיו כל מי שסביבך יודע שחסר חלב בבית [ואין מנוס רק להשבית לגמרי את המזכירה].
המזכירה האלקטרונית עובדת גם בלי רמקול
כנס ל/תפריט/מזכירה אלקטרונית/אפשרויות/הגדרות/רמקול/כיבוי
והבעיה נפתרה!

Q3 מצוין חוץ מהמקשים הדי מעצבנים כפי שכבר נאמר כאן.

Q5 גם כן מעולה, מקשים בסדר גמור, אבל אצלי ספציפית הבטריה הלכה פייפן אחרי בערך שנתיים.
לא יודעת אם זה לגיטימי או אומר משהו לא טוב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה