כמה זמן הפלאפון כבר בשימוש? הצריבת גרסה לא ניתנת לפריצה בקלות?
עריכה- עוד שאלה קטנה- הצריבת גירסה זה רק למצלמה למייבינים או לעוד דברים למעלה בקודש?
הפלוס הגדול שיש בC2 ו208 שאין בהם וויפי, כך שגם אם מצליחים לפרוץ, אין כ"כ לאן להגיע. [מה שא"כ בשיומי ויאנג כו']
ברוב הגרסאות הכשרות יש אפשרות לראות לצלם ולהסריט וכן לראות צילומים והסרטות דרך אנשי קשר.
לראות סרט של ממש זה ממש סיוט בגרסה כשירה, מכיוון שא. צריך גם להמיר את הסוג קובץ וגם להמיר את הגודל שלו, כך שיותר זמן להמיר ממחשב מאשר לצפות [ייתכן ומסתובב ברשת סרטים כבר מומרים לצפייה בפלאפון.] ב. אי אפשר לחזור לאותו מקום שאחזו, או שמשהו מתקשר באמצע... וצריך לראות מההתחלה, [או ללחוץ חמש דקות על ההרצה קדימה].
ר' דוד כהן אמר פעם, שמי שרואה סרט בC2, מקבל את העונש תוך כדי העבירה... ;)
בקשר למשחקים. בעיקרון בגרסאות כשירות אי אפשר לשחק אפי' במשחקים בנויים בגרסה, אפשר לקמבן ולשים משחק בכרטיס וכל פעם להוריד אותו מחדש, אבל זה למייבינים בלבד, וזה רק על משחקים פשוטים, [סודוקו וכו'] מכיוון שמשחקים כבדים לא יורדים.
לגבי פריצה, מי שמבין בגרסאות יכול לשנות לגרסה לא כשירה, [כמובן, צריך מחשב עם כל התוכנות הנצרכות,] ואז יוכל להכניס את כל סוגי המשחקים וגם יוכל לצפות בסרטים, [כמובן להכניס כרטיס, ולהמיר, וכו'] ללא צורך דרך האנשי קשר.
כמה זמן זה מחזיק לי?
כעת זה אוחז בכמעט שנתיים, וזה עובד גם לאחר שזה נפל מקומה שניה דרך החלון, [עם מגן סיליקון].
מאוד מרוצה.
מקווה שעזרתי

קבצים מצורפים

• מכשירים כשרים וצרות צרותיהן.xlsx
    KB 34.6 · צפיות: 60
השרשור הזה, הוא אחלה הזדמנות לכולנו להוציא את העצבים על ההתמודדות היומיומית עם המכשירים הכשרים למינהם...

אבל
מנסיון העבר, ומבירורים מקיפים שלי בעבר, אין שום המלצות חד משמעיות על מכשירים מסויימים, ואין שום אחידות בדגמים.
באותו דגם, כל מכשיר יתן תפוקה שונה ויעבוד אחרת, לאחד יהיה מוצלח ולשני דפוק, באחד הבטרייה תעבוד מעולה ובשני תיגמר תוך חצי יום.
כנראה שבמפעל הסיני יושבים פועלים, עושים נסיונות על כל מיני סוגי ברזלים, ומדביקים דגמים לפי שיטת ה"אןדןדינו".

למעט אולי הנוקיה 208 שיש הסכמה די נרחבת לגבי העמידות שלו, אבל הוא כבר קשה להשגה...

חבל מאד שאין מישהו שירים את הכפפה ויטפל בעניין הזה ובמחדל של המכשירים הנוראיים במגזר המקפיד על תקשורת כשרה.

אני יודע על המון המון שעוזבים את הקומות הכשרות לטובת מכשירים לא כשרים רק בגלל מצב המכשירים.

אם את העסקנים היה מעניין באמת כשרות ולא כסף, המצב היה נראה אחרת לגמרי.

ואגבף
טיפ לכל בעלי 208, שהשמע נחלש מאד.
קחו מחט, ובזהירות תעשו חורים בעדינות ממש בחור השמע העליון מעל המסך, זה מנקה את כל הלכלוך, והשמע משתפר פלאים!
תנסו, אתם תודו לי!

לגבי הנוקיה 215,
באחד האשכולות בעניין רשמו שיש הבדל גדול בין המקורי, יבואן רשמי עם אחריות מקורית , לבין האחרים.
זה אכן כך?
אולי זה הסיבה לסתירה בין המעלות וה"מחלות" שלו?

השרשור הזה, הוא אחלה הזדמנות לכולנו להוציא את העצבים על ההתמודדות היומיומית עם המכשירים הכשרים למינהם...

אבל
מנסיון העבר, ומבירורים מקיפים שלי בעבר, אין שום המלצות חד משמעיות על מכשירים מסויימים, ואין שום אחידות בדגמים.
באותו דגם, כל מכשיר יתן תפוקה שונה ויעבוד אחרת, לאחד יהיה מוצלח ולשני דפוק, באחד הבטרייה תעבוד מעולה ובשני תיגמר תוך חצי יום.
כנראה שבמפעל הסיני יושבים פועלים, עושים נסיונות על כל מיני סוגי ברזלים, ומדביקים דגמים לפי שיטת ה"אןדןדינו".

למעט אולי הנוקיה 208 שיש הסכמה די נרחבת לגבי העמידות שלו, אבל הוא כבר קשה להשגה...

חבל מאד שאין מישהו שירים את הכפפה ויטפל בעניין הזה ובמחדל של המכשירים הנוראיים במגזר המקפיד על תקשורת כשרה.

אני יודע על המון המון שעוזבים את הקומות הכשרות לטובת מכשירים לא כשרים רק בגלל מצב המכשירים.

אם את העסקנים היה מעניין באמת כשרות ולא כסף, המצב היה נראה אחרת לגמרי.

ואגבף
טיפ לכל בעלי 208, שהשמע נחלש מאד.
קחו מחט, ובזהירות תעשו חורים בעדינות ממש בחור השמע העליון מעל המסך, זה מנקה את כל הלכלוך, והשמע משתפר פלאים!
תנסו, אתם תודו לי!
אכן, ועדת הרבנים הינה גוף כלכלי , ולא רוחני
ISPOILER לדוגמא ]קויי נייעס ודומיהם שנפתחים ונחסמים רק בגלל כספים שהם מעבירים
מכשירים (צעצועים סיניים טיפשיים שעולים יקר ונהרסים תוך זמן קצר)[/ISPOILER]

באמת חבל שאנו שבויים

נראה שרובם לא משהו ואף יותר מכך!
צריך שיהיו מכשירים מצוינים ברמה עם מצלמה איכותית ונגן שמע איכותי וצלילים יפים ולא איזה הקלטה של שיר חסידי משנות ה....
מה רע במצלמה? מעולם לא הבנתי. מי שרוצה לצלם את אובמה אוכל סושי בזימבבואה או את לא יודע מי ומה יוכל לצלם גם עם מצלמה אמיתית והרבה יותר איכותית. סתם מכבידים על ציבור אנ"ש.
ונא לא לזרוק עלי אבנים אנו לא במזרח ירושלים!

הקובץ מותר בהפצה אך לא לצורך מסחרי

דיוני סמארטפון
וועדת הרבנים
אינטרנט
*** לא כאן ***

יתרונות וחסרונות של המכשיר הכשר שלכם
*** כן כאן ***

באמת חבל שאנו שבויים
גועל נפש... וכל מילה מיותרת

לא עוזר!
יכול להיות שהשמע הרגיל חזק כל כך שזה נשמע כרמקול?!
מוזר מאוד!!!
אמור לעבוד
(אולי יש לך גירסא קודמת... ידוע לי שהיה באג כלשהו במזכירה אלקטרונית שסידרו בגירסה)

חרגתם קצת...
במקרה אני בתחום, מוכר מכשיר סלולר (כן, רק כשרים)
זה לא נכון לשמוע מעלות ו'מחלות' מאדם בודד, לדוג' גם בנוקיה 208 שנחשב להכי חזק או C2 יש בודדים שנפלו איתו
כן ראוי לשמוע ממכלול
אז דבר ראשון כהיום (בהדגשה) ועזת הרבנים אינו גוף כלכלי
כל מי שרוצה מוזמן להביא מכשירים מהיכן שבא לו ולקבל כשרות - אם המכשיר עומד בתנאי הכשרות
הועדה לא דורשת תשלום עבור מכשיר מעבר ל2 ש"ח למכשיר
ולגבי האמינות
מכשיר P3 לדעתי מומלץ וטוב, קליטה מעולה ועמידות טובה.
האחריות שלהם תלוי לאיזה טכנאי נפלתם ובאיזה מצב רוח תפסתם אותו (כמו כל אדם וכל מוצר)
פריסת האחריות של המכשירים הכשרים הינה בכל הריכוזים החרדים, דבר שלא היה בנוקיה סמסונג וכו'
לחברות הגדולות סמסונג ונוקיה לא שווה ל'הדפיס' מכשירי כשרים מטעמים מובנים.
יש גם מכשיר 4*4 דור 4 וגם מיני נגן. מכשיר מעולה ואיכותי
לא לשכוח שאנו משלמים באיזור 300 ש"ח למכשיר ועמיתינו שאינם שומ"ת משלמים כמה אלפים
אם למישהו יש שאלות לגבי מכשיר ספציפי אשמח לענות כמיטב ידיעתי

שאלה למבינים-
יש ברשותי מכשיר נוקיה C2 שנפל למים - הכל חזר לחיים. חוץ מהקליטה......!!
יש אפשרות לתקן כזה דבר? מישהו אמר לי שזה רכיב שקשה להשגה בארץ
אולי בכל אופן יש למישהו מידע איך לתקן את הקליטה במכשיר C2 שהוא מהטובים ביותר. חבל עליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה