אני חושב לפתוח עמותה שהמטרה שלה תהיה לתכנן פלאפון חדש שמיוחד לציבור החרדי...
טלפונים באיכות כמו פעם ובחדשנות של היום!
אני לדוגמא לא מבין למה ועדת הרבנים לא משקיעה כסף במקומות הנכונים...
במקום לעשות קמפיין על מחבל מחופש שיאומי חצי טאצ { שזה כשלעצמו חשוב מאוד }
שיפתרו את מקור הבעיה!!! שיתכננו שיחשבו שימציאו פלאפון טוב ואיכותי לציבור החרדי!
מצידי שיסעו לסין לאוסטרליה וגם לאונלולו או לכל מקום אחר
כשבחור ישיבה רואה את הפלאפון חצי טאצ ולעומת זה הוא רואה את רוב הפלאפונים הכשרים שרובם לא מרוצה מהם בלשון המעטה..
הוא לא חושב הרבה וישר קונה חצי טאצ { ולא שאני מצדיק אותו } ומכאן הדרך לנפילת הבחור = קצרה!
ואם תגידו זה עולה מיליונים לתכנן כזה פלאפון...
א. זה לא תרוץ.
ב. שמצידי יעשו קמפיין התרמה אני מוכן אישית לתרום לכזה דבר גם 500 ש"ח ויותר...
אני ישמח לשמוע מהציבור היקר למה אין איזו שהיא עצומה קריאה וכדומה לגוף האחראי לדבר שמבחינתי זה ועדת הרבנים שידאגו לדבר הזה! הפתרון הוא לא לצאת בקמפיין נגד שיאומי (זה טוב בתוספת לא שזה מגיע בלי הפיתרון האמיתי...) אלא לדאוג לפלאפון טוב ואיכותי!
שזה לא קשה כלל וכלל!
הסיבה העיקרית שאין היום פלאפונים כמו יאנג או C - 2 או נוקיה האיכותיים של פעם
פשוט מאוד החברות משקיעות היום בעיקר בסמארטפונים לאף חברה אין טעם להשקיע בציבור יחסית קטן שלוקח רק פלאפונים כשרים!
ואני חושב שעם קצת רצון טוב היה ניתן לשווק פלאפון טוב ואיכותי...
תגידו לי אם טעיתי יתכן שאני לא רואה את כל התמונה המלאה אשמח לשמוע את דעתכם!
מסכים עם כל מילה!!!

שלום,
אני מחפשת לקנות פלאפון נורמלי שיעבוד טוב -
שתהיה קליטה טובה,
בטריה חזקה שמחזיקה כמה ימים,
מקשים שלא מתים אחרי חודש...
ובלוטוס
המליצו לי על אסקולס 4X4
מישהו מכיר את המכשיר ויכול לתת חוות דעת ?
או אם יש מכשיר טוב יותר ?
(עד עכשיו היה לי שיאומי מקשים שהבטריה ממש חזקה והקליטה טובה אבל המקשים הלכו ויש מלא באגים...)
תודה רבה!

יש לעוד מישהו ניסיון עם 4X4 או המלצה לפלאפון אחר שעובד טוב ???

בפוקס תקשורת במודיעין עילית אמר לי ש-G5 יותר מוצלח מבחינת קליטה ובטריה.
ודרך אגב, הוא מוכר את ה-4*4 ב-320, זול משמעותית מחנויות אחרות.

אני חושב שישנה בעיה להסתמך על סקר שכזה
מפני שזה לא סקר מספיק גדול ולכן טעות הדגימה ממש משמעותית. אחד למשל רגיל לפלאפון קטן ולכן מפריע לו גדול והוא מתלונן עליו ש"זה לא נח". יש כאלה שאוהבים ממשק כזה או אחר ויש כאלה שלא אוהבים וכדומה. יש שנפל הפלאפון שהוא קנה למוכר עוד בחנות ולכן יש לו בעיות שמיעה או קליטה וכו'. אחר כותב שפלאפון פלוני חלש אבל זה בגלל שהוא מאוד אגרסיבי . וזה מטה את כל הסקר
בעיה נוספת שיש מכשירים בשוק שיש להם גירסאות חדשות והיצרנים תיקנו באגים שהיו בהם (למשל מקשים) בגירסאות החדשות ואם משיב מישהו שהכיר את הפלאפון הישן הוא גורם לדיסאינפורמציה

עקרונית אני ממליץ לפני שקונים מכשיר, באם ישנה אפשרות כדאי לשאול מגמ"ח פלאפונים וככה להכיר את הפלאפון אומנם קשה לדעת כמה זמן הפלאפון מחזיק אבל אפשר להתרשם לפחות מזמן נתון מהממשק קליטה וכו'
נתון נוסף שניתן לקבל מהמוכרים בחנויות על איזה פלאפונים הם מקבלים הכי פחות תלונות.

שלום
מחפשת המלצה לפלאפון כשר איכותי דור 4
אשמח גם להמלצה על חנות פלאפונים למי שמכיר בירושלים
תודה רבה מראש

נערך לאחרונה ב:
שיאומי... מאד מרוצה.

סליחה על ההקפצה

אשמח אם יש למישהו תובנה לעדכן על המכשיר הזה.

היות ואחרי שכמה חנויות המליצו לי עליו מאד שהוא טוב בהכל (קליטה שמיעה וסוללה).
מוכר אחר טען שהוא לא כ"כ טוב, ועלול להיות מקרים שבהם יתקשרו אלי אנשים ואני אפי' לא אדע שלא קיבלתי את השיחה.

אשמח לשמוע האם יש כאן מי שמשתמש במכשיר הזה ומרוצה.
תודה

הילדים שלי מאבדים לי טלפון שלישי בחצי שנה האחרונה
מה עושים?
אולי יש לכם למכור לי יד 2 נשבר לי כבר לקנות כל יומיים

הפאלפון מעולה!
פירוט שיחות טוב, שמע ומקשים מעולים.
חוץ מעניין הבטריה שנגמרת די מהר וצריך להטעין - הוא ממש ממולץ.

הבטריה נגמרת אחרי חצי יום :confused: אבל הפלפון חוצמזה די טוב
אבל התוכנה (כמו כל הכשרים) על הפנים אבל אין משהו יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה