Sara Rivka
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הכשר זה 215נוקיה 225 יש בכשר?
זה לא רק תומך?
הכשר זה 215נוקיה 225 יש בכשר?
זה לא רק תומך?
לי יש mtk1משהי ניסתה את הפלאפון הזה ויודעת להמליץ לי?
(אין לי מושג מאיזה חנות...העיקר התמונה!)
![]()
גם לי, וגם אני מרוצה.לי יש mtk1
ומרוצה!
ההבדל בין 225 ל215 זה רק המצלמהנוקיה 225 יש בכשר?
זה לא רק תומך?
ממש לא נכוןההבדל בין 225 ל215 זה רק המצלמה
לא יודעת מה כןיש כזה דבר
גם אם אני מכניסה סים כשר יש לי מצלמה, נגן, ומשחקים?215, חזק מאוד, נח לשימוש(כמובן חוץ מבעיות נוקיה הידועות)
יש לי קרוב ל-3 שנים ולא היה שום בעיה בס"ד
225- יש יותר אופציות כגון משחקים מצלמה ונגן,
כן, זה מובנה בפלאפון.גם אם אני מכניסה סים כשר יש לי מצלמה, נגן, ומשחקים?
איפה יש להשיג נוקיה 225?215, חזק מאוד, נח לשימוש(כמובן חוץ מבעיות נוקיה הידועות)
יש לי קרוב ל-3 שנים ולא היה שום בעיה בס"ד
225- יש יותר אופציות כגון משחקים מצלמה ונגן,
בחנויות שמוכרות פלאפונים לא כשרים עם אפשרות גלישה באינטרנטאיפה יש להשיג נוקיה 225?
תודה.בחנויות שמוכרות פלאפונים לא כשרים עם אפשרות גלישה באינטרנט
לא רוצים להכשיל אתכם באביזרייהו דג"עתודה.
אשמח לתשובות יותר ענייניות?
ליצנות, הוא גולש באינטרנט מסונן, מה שלא שייך לומר על פלאפון תומך פסולאגב, אאל"ט גם אתה גולש באינטרנט...
לי יש אותומשהי ניסתה את הפלאפון הזה ויודעת להמליץ לי?
(אין לי מושג מאיזה חנות...העיקר התמונה!)
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים