קראנץ פיסטוק
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
יכול להיות שפשוט זה דגם כשר...בעלי אקספרס ל 225 - אין מצלמה , למה ?
את לא צריכה להטעין אותו כל כמה שעות?לי יש אותו
פלאפון מצויין
ממליצה!
יכול להיות שפשוט זה דגם כשר...בעלי אקספרס ל 225 - אין מצלמה , למה ?
את לא צריכה להטעין אותו כל כמה שעות?לי יש אותו
פלאפון מצויין
ממליצה!
מה זה פיליפ הכחול?בלתק חלקי- בשום אופן לא כשר פיליפ הכחול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתנתק הרבה, הטעינה נהרסת מהר
עכשיו קניתי TEC לפני יומיים, מקווה שיהיה בסדר
עד עכשיו לא ראיתי הבדל משמעותי לעומת פלאפונים אחריםאת לא צריכה להטעין אותו כל כמה שעות?
תשאלי בחנות מה הפלאפון הכי זול- הם יראו לך...מה זה פיליפ הכחול?
אין לי מושג, יכול להיות שהסוללה נגמרת מהר-פשוט חברה אמרה לי...עד עכשיו לא ראיתי הבדל משמעותי לעומת פלאפונים אחרים
אבל עכשיו כשאת אומרת אני שמה לב שיכול להיות שהסוללה מתרוקנת קצת מהר
זה הפלאפון הראשון שלי לא ניסיתי אחרים ככה שאני לא בטוחה שהבטריה באמת נגמרת מהר יכול להיות שזה ככה בהרבה פלאפונים היוםאין לי מושג, יכול להיות שהסוללה נגמרת מהר-פשוט חברה אמרה לי...
דווקא מגן ספר?G5 בתוספת מגן ספר
כן ! מגן רגיל עדיין יכול להחבט בחזית ובמקרה של נפילה חזקה לעוף החוצה מגן ספר יש לו שכבת הגנה כפולהדווקא מגן ספר?
לא כשר!!!!!!!!!!!היה לי עד עכשיו G10 שנתיים עד שהתחיל הבעיות אז עברתי לנוקיה 225 מומלץ מאוד!!!!
נהרס מהראני ממליצה מאד על יאנג
יש כמה גירסאות, לי יש גרסא כשרה לחלוטין, אפילו תפילון אין בו.
מכשיר מצוין!!
לא נדרש תיקון ולו הכי קטן.
יש לי אותו שנתיים לפחות
מה זה אקסלוקסלא יודעת מה כן
4*4 לא!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים