המלצה אין כמו e1200 של סמסונג עולה כמאה ש"ח וצילצול והשמיעה והבטריה מ-עו-ל-ה
הכתב קטן לא למבוגרים כל השאר זבל, סליחה.
יש לי נסיון עם הרבה מהחדשים.
הכל נכון, רק שאזל לפני שנים מהשוק... לבעלי יש אותו והוא ירש אותו ממישהו, והוא מחזיק כבר 5 שנים בערך!

לי יש את ESCOLLS 4X4 פלאפון פצצה יש לי קליטה מלאה
החיסרון היחיד שצריך להטעין אותו פעם ביום / יומיים
אני מטעינה אותו כל לילה לילה שלם ומחזיק לי יום וחצי
לפתרון בעיה זו, בהגדרות רשת, תעבירו לדור 2, זה חוסך המון בטריה

אגב,
יש לי MTK-1 כבר כמה שנים,
ולאחרונה אחרי כמה דקות שמדברים-
הפלאפון מאוד מתחמם.
מישהו יודע איך אפשר לטפל בזה?
קשור אולי לכך שלאחרונה אין כמעט קליטה?

Q3 הגירסא הקודמת. נפל לי המון פעמים ולא נהרס. עד שהשקע טעינה הלך לו...
קנינו גירסא חדשה שנראית אותו דבר אבל:
הסוללה נטענת לאטטטטטט
נגמרת מהרררררררררר
הטלפון מפסיק לחייג ולקבל שיחות עוד לפני שהסוללה נגמרת בטענה שהסוללה נמוכה....
לוח שנה עברי ולועזי בנפרד - מעצבן לחלוטין.

אגב,
יש לי MTK-1 כבר כמה שנים,
ולאחרונה אחרי כמה דקות שמדברים-
הפלאפון מאוד מתחמם.
מישהו יודע איך אפשר לטפל בזה?
קשור אולי לכך שלאחרונה אין כמעט קליטה?
נכון, לאחרונה אין כמעט קליטה! משהו מזעזע.... זה קשור רק לרמי לוי? או שלכל החברות?
משהו נורא!! כל הזמן אין לי קליטה...

נכון, לאחרונה אין כמעט קליטה! משהו מזעזע.... זה קשור רק לרמי לוי? או שלכל החברות?
משהו נורא!! כל הזמן אין לי קליטה...
יש לי אותו כבר יותר משלוש שנים,
ולאחרונה באמת אין לי קליטה, אני בפרטנר
שמעת על עוד כאלה שיש להם את הטלפון הזה ואין להם קליטה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה