בעל חנות מחנות פלאפונים אמר לי שכל הפלאפונים הכשרים שווה זבל!!!
אין מה לעשות!! אולי זה המטרה שנעבור לפלאפונים לא כשרים?!?!
אבל כשבאתי ואמרתי שאני מוכנה לשלם כל מחיר העיקר שלא אצטרך להחליף כל שני וחמישי פלאפון הוא אמר לי שעל פלאפונים כשרים אין לו מה להמליץ,
וזה חנות של בן אדם טוב, מבין בפלאפונים, וזה מה שהוא ענה,
אז אני קונה כל חצי שנה פלאפון חדש (לפחות קונה את הזולים (300 ש"ח) - מחזיקים אותו דבר כמו היקרים של 450-500 ש"ח)

אבל כשבאתי ואמרתי שאני מוכנה לשלם כל מחיר העיקר שלא אצטרך להחליף כל שני וחמישי פלאפון הוא אמר לי שעל פלאפונים כשרים אין לו מה להמליץ,
אז אני קונה כל חצי שנה פלאפון חדש (לפחות קונה את הזולים (300 ש"ח) - מחזיקים אותו דבר כמו היקרים של 450-500 ש"ח)
נשמע חנות בלי פיקוח, עם אינטרס למכירת פלאפון פרוץ (עמלת רווח גבוהה יותר)
אני עם ה-3310 כבר כמה שנים

נשמע חנות בלי פיקוח, עם אינטרס למכירת פלאפון פרוץ (עמלת רווח גבוהה יותר)
אני עם ה-3310 כבר כמה שנים
ממש לא!!
פשוט לא משקר לאנשים בעיינים,
אני אחת שהפלאפון שלי פעיל נון סטופ (ממש מכשיר חמצן) והולך לי פלאפון פעם בחצי שנה, ככה זה כרגע קניתי 2 פלאפונים של נוקיה כי מאוד התחברתי לדגם מסויים, אז יהיה לי שקט שנה אחת,

ממש לא!!
פשוט לא משקר לאנשים בעיינים,
אני אחת שהפלאפון שלי פעיל נון סטופ (ממש מכשיר חמצן) והולך לי פלאפון פעם בחצי שנה, ככה זה כרגע קניתי 2 פלאפונים של נוקיה כי מאוד התחברתי לדגם מסויים, אז יהיה לי שקט שנה אחת,
לא יודע אבל אני יש לי נוקיה 225 כבר שנה וחצי והכל בסדר
ופלאפון קודם החזיק לי כמה שנים טובות בלי בעיות,

עוד אחד עם אינטרס למכור סמארטפונים
לי יש C2 כשר אורגינל מחזיק יותר מ 5שנים

לי בפרוג המליצו על MTK+ ואני ב"ה ממש מרוצה!!
20220527_092834.jpg

אני רוצה לקנות פלאפון חזק
ואני צריכה מכשיר כשר בלבד
שיהיה לו :
  • בטריה חזקה שמחזיקה הרבה זמן
  • קליטה טובה
  • שמע חזק
  • בונוס: עמיד בפני משחקי ילדים ;)
לא איכפת לי גם לשלם הרבה העיקר שיהיה משו טוב שיחזיק הרבה זמן
אשמח להמלצות דחוף!!!!!

תודה רבה
יש פלאפון די חדש בשם אי טופ
מאוד ממליצה!!
קניתי והשמע, הקליטה והסוללה אחלה
לגבי תוחלת חיים אני לא כ"כ יודע כי זה די חדש אצלי....

נו והוא עושה בעיות?
כן, לפעמים מי שמדבר איתי שומע את עצמו כפול, לבעלי יש גם את הפלאפון ויש לו גם את הבעיה, ושלו ממש חדש,
וזה דבר לא צפוי בכלל פתאום שעה כן שעה לא, יום כן יום לא....... טיפשי לא?!

כן, לפעמים מי שמדבר איתי שומע את עצמו כפול, לבעלי יש גם את הפלאפון ויש לו גם את הבעיה, ושלו ממש חדש,
וזה דבר לא צפוי בכלל פתאום שעה כן שעה לא, יום כן יום לא....... טיפשי לא?!
מעניין שלי מבחינה טכנית הוא עובד פיקס,
אולי קנית משוחזר, [זה יכול לקרות בלי שתדעי הוא פשוט דחף לך משוחזר, לא יודע אולי לא רוצה להעליל על מוכר בלי להכיר,]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה