לא יודעת אם כתבו.
G10
עונה על כל הצרכים ומחזיק כמה שנים טובות!!!
מניסיון

מברר על פאלפון החנות מאוד המליצה לי על מכשיר זה אבל לפי הדעות כאן אני רואה שהבטריה נגמר מהר ואצלי זה קריטי יש לי ATK1 מרוצה אבל לאחרונה בעיות בהטענה וכן נגמר לי הבטריה מהר וזה סיוט אני מחפש מכשיר עם אורך זמן בטריה ארוך מה יש???

לי היה את הקיוליקס Q1
וממש התאכזבתי 2 מכשירים דפוקים לגמרו והשירות גם היה מתחת לכל ביקורת
אני עכשיו מתעניין על 4X4 אסקולס כמה הוא מחזיק ? ואם הוא מכשיר אמין ?
כמו"כ מי שנזקק לשירות איך הוא מהבחינה הזאת?
תודה לעונים.

אסקולס 4X4 טלפון נחמד, המסך לא הכי עמיד (יש לי כמה סדקים בפלסטיק שלו, והחלפתי פעם אחת את המסך), אבל גם לא נהרס ברגע (הטלפון שלי נופל די הרבה, ולרוב לא קורה לו כלום), בלוטות' מעולה, קליטה - הקליטה תוך כדי שיחה טובה, אבל שיחה חדשה הקליטה לפעמים אפילו פחות טובה מטלפונים פשוטים הרבה יותר. המקשים אחרי כמה שבועות מתחילים קצת פחות להילחץ (לפעמים המקש לא נלחץ וצריך ללחוץ עוד פעם), לאחרונה התחיל להתפרק לי כשהוא נופל (הבטריה עפה מהטלפון), אבל זה אפשר לתקן עם מגן לטלפון. מסך יחסית קטן מי שמפריע לו.
עריכה: הבטריה לא שורדת יותר מידי שעות אם מדברים הרבה/ עם בלוטות' וכדו', במצב של מקסימום שלוש - ארבע שעות שיחה ליום בלי בלוטות' יכול לעבוד גם יומיים ללא הטענה

למה לא קם מישהו ודואג לחרדים לפלאפון נורמלי
גם כסף גם לשם שמיים
נו....

בשיחה פעילה הקליטה מצויינת, אבל כשרוצים לחייג לפעמים הוא עושה כל מיני משחקים של אין קליטה, ואחרי הפעלה מחדש כן יש קליטה.
מעניין ,לא קורה לי.

במחשבה שניה,
המקשים אחרי כמה שבועות מתחילים קצת פחות להילחץ
זה דווקא נכון, פשוט לא הקדשתי לזה דקת מחשבה אף פעם...

בקשר לנגן, גם באסקולס הכשר שאין נגן בעקרון, יש דרך ההקלטות, שזה נחמד

אז תכלס שווה לקנות אותו או לא?
היו טלפונים שהייתי יותר מרוצה מהם, אבל הוא בהחלט בסדר, אם כיום הוא פחות מ-350 הייתי משקיעה את זה, אני שילמתי עליו בערך מאה שקל יותר, וההאכזבה הייתה בהתאם

איזה?
אני משיג אותו בפחות מהמחיר הנ"ל
אבל עדיין אם יש במחירים האלו משהו איכותי יותר הייתי מעדיף
לא במחירים הנ"ל, לא כיום.
נוקיה 208 שנקנה לפני 8-10 שנים. ממנו הייתי באמת מרוצה, חוץ מזה אני לא באמת זוכרת טלפון שהייתי ממש מרוצה חוץ מה-איי כושר, אבל הוא התקלקל אחרי פחות משנה, אז לא מומלץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה