ג'ואיש פון JP-1 או 4*4
מה עדיף?
אני לא מכיר את JP-1,
יש לי את ה4X4 ואני לא מרוצה ממנו במיוחד.
כשמתחבר לבלוטות' השמיעה מאד חלשה, ויש בעיות וניתוקים, אני שומע ולא שומעים אותי.
מאמין שיש דברים יותר טובים

אני לא מכיר את JP-1,
יש לי את ה4X4 ואני לא מרוצה ממנו במיוחד.
כשמתחבר לבלוטות' השמיעה מאד חלשה, ויש בעיות וניתוקים, אני שומע ולא שומעים אותי.
מאמין שיש דברים יותר טובים
יש לו פספוסי שיחות ברמה מעצבנת
ואין אפילו אפשרות לדעת שפספסת שיחה..

אם זה רק במחשבה שניה - אז כנראה שווה... זה לא פקטור
אחלה טלפון, הכל עובד מעולה ( קצת חלש יותר אולי)
לא במחירים הנ"ל, לא כיום.
נוקיה 208 שנקנה לפני 8-10 שנים. ממנו הייתי באמת מרוצה, חוץ מזה אני לא באמת זוכרת טלפון שהייתי ממש מרוצה חוץ מה-איי כושר, אבל הוא התקלקל אחרי פחות משנה, אז לא מומלץ
משתף סקר ענק על כל מכשירי דור 4, רואים בבירור שזה המכשיר הכי טוב שיש היום,
אין לי מניות אצלם ואין לי שום קשר או טובת הנאה.
תודה רבה
קניתי, נראה משהו איכותי, בנוי טוב, ממשק נוח.
וקניתי בטרייה גרמנית נוספת ב 70 ש"ח

שאלה לגבי המכשיר הנ"ל
הילדים שיחקו לי עם המכשיר והסים ננעל
כתוב - פי יו קיי חסום
מישהו יודע איך מסדרים את זה?

צריך לפנות לחברת התקשורת, לפעמים צריך להחליף סים.

יש משהו במכשיר ששומעים כאילו נמצאים בתוך מים (מעומעם כזה)
אבל לא כל הזמן

יש לי אותו ואני די מאוכזבת
המקשים קשים ללחיצה ולא זורמים
השמיעה שלי לא הכי טובה ויש הרבה תלונות
ובמיוחד יש הרבה פעמים שהוא בכלל לא מקבל שיחות ותלונות על חוסר זמינות
והבטריה לא משהו

אשמח לשמוע המלצות לפלאפון איכותי תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה