- הוסף לסימניות
- #1,181
אני לא מכיר את JP-1,ג'ואיש פון JP-1 או 4*4
מה עדיף?
יש לי את ה4X4 ואני לא מרוצה ממנו במיוחד.
כשמתחבר לבלוטות' השמיעה מאד חלשה, ויש בעיות וניתוקים, אני שומע ולא שומעים אותי.
מאמין שיש דברים יותר טובים
אני לא מכיר את JP-1,ג'ואיש פון JP-1 או 4*4
מה עדיף?
יש לו פספוסי שיחות ברמה מעצבנתאני לא מכיר את JP-1,
יש לי את ה4X4 ואני לא מרוצה ממנו במיוחד.
כשמתחבר לבלוטות' השמיעה מאד חלשה, ויש בעיות וניתוקים, אני שומע ולא שומעים אותי.
מאמין שיש דברים יותר טובים
אם זה רק במחשבה שניה - אז כנראה שווה... זה לא פקטוראז תכלס שווה לקנות אותו או לא?
תודה רבהאם זה רק במחשבה שניה - אז כנראה שווה... זה לא פקטור
אחלה טלפון, הכל עובד מעולה ( קצת חלש יותר אולי)
לא במחירים הנ"ל, לא כיום.
נוקיה 208 שנקנה לפני 8-10 שנים. ממנו הייתי באמת מרוצה, חוץ מזה אני לא באמת זוכרת טלפון שהייתי ממש מרוצה חוץ מה-איי כושר, אבל הוא התקלקל אחרי פחות משנה, אז לא מומלץמשתף סקר ענק על כל מכשירי דור 4, רואים בבירור שזה המכשיר הכי טוב שיש היום,
אין לי מניות אצלם ואין לי שום קשר או טובת הנאה.
א.ישיבת כנסת ישראל -חברון ב.בישיבת חברון אין דבר כזה והוה בבחינת ''לא דוביםולא יער''ישיבת היכל יצחק- לנדא! ישיבת כנסת יצחק- חברון!
זה תגובה של@ מקצועי בלבדפלאפון איכותי זה הגדרה מאוד רחבה.
פרט יותר את הצרכים שלך..
????????????????????????זה תגובה של@ מקצועי בלבד
אני צריכה פלאפון עם שמע טוב, וסוללה חזקה מקשים נוחים וחזק-מתאים לבית עם ילדיםפלאפון איכותי זה הגדרה מאוד רחבה.
פרט יותר את הצרכים שלך..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים