מה שממליצים כיום בחנויות זה 4X4, צריך רק לוודא שזה הגרסה האחרונה, כי הגרסאות הראשונות היו על הפנים.

מה שממליצים כיום בחנויות זה 4X4, צריך רק לוודא שזה הגרסה האחרונה, כי הגרסאות הראשונות היו על הפנים.
טלפון זבל...
בטרייה ל2 דק' כל שאר היום במטען
אני ממליצה על ה Q3
לדעתי הכי טוב...
אחרי הרבה נסיונות ואכזבות

השקע טעינה שלו נהרס מאד מהר. (יש לנו כזה בבית, וביררתי אצל עוד כמה מכרים וכולם אומרים את זה.)
נכון מאוד
הלך לפח שנה אחרי שנקנה חודש אחרי שנגמר האחריות
חוץ מזה היו לו עוד כמה בעיות חמורות יותר
בקיצור לדעתי מאוד מאוד לא מומלץ

טלפון זבל...
בטרייה ל2 דק' כל שאר היום במטען
אני ממליצה על ה Q3
לדעתי הכי טוב...
אחרי הרבה נסיונות ואכזבות
הQ3 עם מקשים זבל
(לפחות הגרסאות הקודמות, לא יודעת מה עם העדכני)
אני צריכה פלאפון עם שמע טוב, וסוללה חזקה מקשים נוחים וחזק-מתאים לבית עם ילדים
בשלה אם יש דבר כזה :confused:
זו שאלה מורכבת
תעשי לך סדרי עדיפויות מה יותר חשוב לך
סוללה חזקה, עמיד בפני ילדים, מקשים נוחים וכו'
כי לא תמצאי משהו מושלם
המושלמים כגון C2 ו208 ודומיהם כבר לא קיימים היום
חוץ מבעלי אקספרס שזה הימור שיכול להצליח ויכול גם...

בשלה אם יש דבר כזה :confused:
אז בסוף בכל האשכולות על הטלפונים [שנפתחים פעם ביומים] מגיעים לאותה מסקנה-
אין פלאפון כשר טוב...
מה לעשות?
חלק מההקרבה שלנו זה לקנות פלאפון כל חצי שנה...

Q3 הגירסא האחרונה עם חיבור TF C

אם אתם מעוניים בהצעה זולה מוזמנים לפנות אילי 0549833711

אני משתמש רק בזה...C2...
גם אם נהרס אחר חצי שנה.עלה רק 100 שח
אני איתך
במיוחד שהוא מחזיק בד"כ יותר משנה
כך שבוודאי זה שווה
אני בשנתיים האחרונות החלפתי 3!!! פלאפונים
לעומת C2 מאלי שהיה אצלי יותר משנתיים

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה