קשה להמליץ על פלאפון אחד מסוים כיוון שלכל אחד יש מעלותיו וחסרונותיו
הייתי ממליץ על אסקולס 4x4
ונותן צ'אנס לפרו 10/30 של פירסט פון
AIorK4xrDNqwX5SOKsfuLoeKf8geI6oTnHjbXsinjr8XyTrVmcmEbDdUKOWcbg_0h-fECi3vMzbsDN8

טלפון:0534148880
למעבר לאתר שלנו: https://www.simfonia.co.il/
אבל אני רואה שהרבה כאן מתלוננים על בטריה שנגמרת מהר ועל כך שחלק מהשיחות לא מתקבלות.

אני אישית משתמש ב-4x4 ולא כ"כ סובל מהבעיה הזאת אבל כן בהחלט יש לו סוללה קצת חלשה
והפתרון סוללה גרמנית מחזיק כפול זמן יומיים +

ל מצב רמקול הוא עדיין שמע איכותי
5. ממשק נחמד יחסית ונראות טובה
6. שקע הטענה שלא הולך אחרי תקופה

פחות חשוב:
1. שיהיה בו הקלטת שיחות
2. ושיהיה בו אופציה לנגן
יש כזה דבר?

לי יש כרגע 4*4 חוץ מהנושא של הבטריה שחייבים להטעין כל יום
נראה לי שיש לו את כל הרשימה
חבל שאתה לא משדרג לבטריה גרמנית...

4 על 4 הוא טלפון מעולה שמע פצצה ויש לו ווועדת הרבנים הקלטה קליטה דוד 4 מתקדם מצוין אפשר לעשות ניוד בטלפון מהחברה בה אתה נמצא ולקבל בהנה אני ניידתי חמש קווים וקיבלתי 500 שקל שילמתי דמי ניוד 10 לטלפון

4 על 4 הוא טלפון מעולה שמע פצצה ויש לו ווועדת הרבנים הקלטה קליטה דוד 4 מתקדם מצוין אפשר לעשות ניוד בטלפון מהחברה בה אתה נמצא ולקבל בהנה אני ניידתי חמש קווים וקיבלתי 500 שקל שילמתי דמי ניוד 10 לטלפון
קיבלת
יש לי 4x4 תקופה לא ארוכה ויש לו בעיות קשות בקליטה (נכנס הרבה פעמים למצב חרום גם במקומות שיש קליטה) וכמובן בטרייה גרועה וגם עושה לי בעיות בבלוטו'ס (יש לי איירפודס אולי הם לא מתאימות אליו) וזה אחרי שעשיתי עדכון תוכנה בחנות אבל האיכות שמע והמפרט מצוינים
אל יאוש - כשמך
העבר את הפלאפון לרשת של G2 ו G3 ואמור להסתדר

נכון אצלנו המון אנשים קנו אותו ןמאוד נהנים
ובאמת אפשר לעשות ניודים ולקבל הנחה משמעותית או לדוגמא אצלנו ב-4 ניודים אתה מקבל את הפלאפון חינם
והכסף היחיד שמשלמים זה לחברת התקשורת 10 ש"ח על החיבור לכ קו (יוצאים בנזק של 40 ש"ח ויש לך פלאפון חדש)
אצלנו ניתן גם לראות תוכניות של חברת תקשורת באתר וגם לנייד דרך האתר

האם יש מגן ספר לדגם הזה?
או לפחות אפשרות להשחיל מחזיק?

האם יש מגן ספר לדגם הזה?
או לפחות אפשרות להשחיל מחזיק?
שמעתי שעדיין אין מגן ספר, אבל אפשר (כמעט בכל מכשיר) להדביק את המגן של המכשיר ל"ספר" ריק. ומגן יש. כדאי לברר בחנות הסלולר על האופציה הזו.
אפשרות למחזיק אין.

יש אופציה אחרת להחזיק את הכרטיסים סמוך לפלאפון? חסר לי הספר

יש אופציה אחרת להחזיק את הכרטיסים סמוך לפלאפון? חסר לי הספר
בטח, אופציה הרבה יותר טובה.
מין כיס כזה שנדבק לטלפון מאחורה. הרבה יותר זול מהספר, הרבה יותר נח, ולא מעלה את הנפח של הטלפון.
בכל חנויות הסלולר המובחרות.

בטח, אופציה הרבה יותר טובה.
מין כיס כזה שנדבק לטלפון מאחורה. הרבה יותר זול מהספר, הרבה יותר נח, ולא מעלה את הנפח של הטלפון.
בכל חנויות הסלולר המובחרות.
המעלה של המגן ספר מעבר לאחסון כרטיסים הוא הגנה על המסך מפני שבר בנפילות.
מגן רגיל לא מגן על המסך.

קניתי בהתחלה עם גרסה ישנה, הייתי מרוצה אבל היו כמה באגים.
אחר כך עדכנתי גרסה,
וואו וואו וואו!
אהבתי ממש את האפשרות לשנות את הממשק.
הנגן תותח עם שמע מעולה. נכון שלא עובר למחשב, אבל לדעתי שווה את זה.
הקליטה שלי פצצה, אפשר להכניס איש קשר תוך כדי שיחה, בלוטוס בלי תקלות.
אז נכון שיהיו כאלו שלא יקנו סוללה גרמנית ואז כל דקה תיגמר להם הבטרייה,
אבל לי יש סוללה גרמנית ואני פשוט נהנית.

איפה ניתן בירושלים לעדכן גרסה?

(אגב פיצ'ר נחמד. לא צריך לכבות ואח"כ שוב להדליק, אלא יש "הפעלה מחדש" כמו במחשב.
ואל תזלזלו - במכשיר כמו זה, שצריך להפעיל כח פיזי מתון בשביל לחיצה על הכפתורים - כל חסכון של הקשה הוא משהו...).
איך אפשר להפעיל מחדש ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה