- הוסף לסימניות
- #1,601
מקפיצה,
מה הכשר הכי מומלץ כרגע בשוק??
תודה!!
תודה!!
טוענים ש4X4 או Q7 (שמה שמשודרג בו זה איכות הבטריה, השאר כמו 4X4)מקפיצה,
תודה!!
לא יודעת למה, אין לי מושג....למה Q3 לא מופיע ברשימת המומלצים?
פה בפורום המון המליצו עליו
או אייטופטוענים ש4X4 או Q7 (שמה שמשודרג בו זה איכות הבטריה, השאר כמו 4X4)
יש שם עוד שינויים גם במקשים וגם בקליטההמידע שאני קיבלתי זה:
אותו מכשיר רק עם בטריה גרמנית וחזקה.
אתה יודע או שהיבואן טוען ככה?יש שם עוד שינויים גם במקשים וגם בקליטה
יש לי מישהו שמוכר בבני ברק MTK +אם יש לך דרך למכור את זה בבני ברק אשמח
הסוכן שלי, זה שמוכר לי את הפלא' אמר לי בוודאות שזה ההבדל היחיד.אתה יודע או שהיבואן טוען ככה?
בקשר למקשים כל אחד יכול לראות,אתה יודע או שהיבואן טוען ככה?
תודה! זה טלפון כשר עם חותמת? לא חשבתי שיש כזה דבר עם נגן ומצלמה.
.זה לא יהיה לך נח..
מה הכוונה שזה נסגר כל שניה? אני רגילה ללחוץ על כל מקש כדי לבדוק מה השעה, לא חייב להיות האדום..זה לא יהיה לך נח..
הוא נסגר כל שניה, ואת רגילה ללחוץ על מקש האדום כדי לבדוק מה השעה וכו'
יש C2 מחודשים 200-250 ש"ח
אבל צריך להחליך כל שנתיים ואת הבטריה כל שנה הערך (60 ש"ח) אם את משתמשת הרבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים