מקפיצה,
מה הכשר הכי מומלץ כרגע בשוק??
תודה!!

FOUR G של פירסט פון היה לי החזיק הרבה זמן עם כל המעלות בטריה איכות וכו"
כמו 4/4 רק עם בטריה יותר חזקה

V24 מכשיר חזק מאוד נגד נפילות ומים.

@Natan Galant בגירסא החדשה יש כבר את אפשרות לראות את המס' באנשי קשר
תעדכן באקסל...

Q7
סוללה מעולה

בינתיים עושה רושם מעולה
חוץ מעריכת איש קשר/שמירת איש קשר, קצת מייגע

בס"ד
מעלות נוספת לטובת Q7 -
הכשר היחיד מהחדשים דור 4, שמתחבר לבלוטוס ברכבים.
חוצמזה,
אני מכיר שנים מאותה משפחה שקנו בו זמנית 4*4 וQ7
והQ7 מרוצה יותר, ומשובח יותר בתפעול, למרות שהיא אותה תוכנה,
גם הלחצנים שונים קמעה.
והעיקר - שמועות טובות!

הC2 שלי שקניתי לפני כמעט 15 שנה כנראה הלך לעולמו. :cry:
קשה לי עם טכנולוגיה ולכן אני מחשפת את המכשיר שהכי דומה לו במקום לנסות ללמד כלב זקן טריקים חדשים.
אני מעוניינת בטלפון כשר עם חותמת.
אשמח להמלצות.

נערך לאחרונה ב:
את יכולה ללכת על נוקיה 225,
הוא ממש מצוין עולה בסביבות ה-250-350- ש"ח,
יש בו נגן, מצלמה, ועוד...
.זה לא יהיה לך נח..
הוא נסגר כל שניה, ואת רגילה ללחוץ על מקש האדום כדי לבדוק מה השעה וכו'
יש C2 מחודשים 200-250 ש"ח
אבל צריך להחליך כל שנתיים ואת הבטריה כל שנה הערך (60 ש"ח) אם את משתמשת הרבה

.זה לא יהיה לך נח..
הוא נסגר כל שניה, ואת רגילה ללחוץ על מקש האדום כדי לבדוק מה השעה וכו'
יש C2 מחודשים 200-250 ש"ח
אבל צריך להחליך כל שנתיים ואת הבטריה כל שנה הערך (60 ש"ח) אם את משתמשת הרבה
מה הכוונה שזה נסגר כל שניה? אני רגילה ללחוץ על כל מקש כדי לבדוק מה השעה, לא חייב להיות האדום.
C2 מחודש זה בדיוק כמו הישן? ולמה צריך להחליף כל שנתיים?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה