כולם כותבים את זה אבל לא הבנתי הרי כמדומני שסים חדש לא יכול לעבוד על פחות מדור 4. או שאני טועה?
ממש לא נכון.. סים חדש יכול לעבוד חופשי על דור 3-2 מלבד רמי לוי ופלאפון
וגם אם יש בעיה - לרוב יש פתרון
אבל קו חדש שפותחים- חובה להפעיל קודם במכשיר דור 4

אחלה פלאפון אבל הבטריה [גם הגרמנית] לא הכי חזקה

ב4*4 המקשים עושים לי משחקים
הפלאפון בן כמעט שנה.
א"א להכניס ללוח שנה תזכורת על תאריך שכבר היה וזה ממש מעצבן!
הקליטה דווקא בסדר
התפריט נחמד
יש אפשרות ל-2 כרטיסי סים
יש כרטיס הרחבה - אפשר לשים איזה צלצול שרוצים, גם לשעון מעורר וכו'
יש הקלטות

בגדול הוא די בסדר למרות שאני הייתי מחכה עוד חצי שנה שדור 2-3 יסגרו
ואז בטוח יצאו מכשירים חדשים ואולי טובים יותר לשוק.

(אגב יש לי נוקיה C2 מלפני 12 שנה בערך, מיד כשיצא קניתי - ואני עד היום מרוצה ממנו. מעולם לא נשבר, עובד פצצה!
חבל שאין כאלו מכשירים איכותיים היום)

מישהו יודע האם ב-Q7 באנשי קשר זה כמו שיאומי שכל מילה שרושמים עולה בחיפוש?
למשל כהן ישראל מאיר אם אני יכתוב מאיר זה יעלה לי?

תודה רבה.

מישהו יודע האם ב-Q7 באנשי קשר זה כמו שיאומי שכל מילה שרושמים עולה בחיפוש?
למשל כהן ישראל מאיר אם אני יכתוב מאיר זה יעלה לי?

תודה רבה.
כן. וגם אם תרשום "כה" יעלה לך "ישראל כהן" ו"כהן משה" וגם "ברכה"
אגב, Q7 נמצא אצלי כמה ימים מאז שקניתי, מכשיר קומפקטי, נוח, קליטה אפילו במקומות בעייתיים, ומאוד חכם.
בינתיים לא מצאתי בו שום חסרון. ואני ביקורתי בפלאפונים.
מקוה שיחזיק הרבה זמן. אני כאן לשאלות ספציפיות לגביו. בהצלחה.

כן. וגם אם תרשום "כה" יעלה לך "ישראל כהן" ו"כהן משה" וגם "ברכה"
אגב, Q7 נמצא אצלי כמה ימים מאז שקניתי, מכשיר קומפקטי, נוח, קליטה אפילו במקומות בעייתיים, ומאוד חכם.
בינתיים לא מצאתי בו שום חסרון. ואני ביקורתי בפלאפונים.
מקוה שיחזיק הרבה זמן. אני כאן לשאלות ספציפיות לגביו. בהצלחה.
איזה מכשיר היה לך לפני זה?

חנות דיל סלולר בקניון רב שפע.
מאוד ישרים והוגנים,
מאוד ממליצה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה