תוודאו שמעודכנת אצלכם הגרסא האחרונה.
כמו"כ אם אתם במרתף החקירות של השב"כ סביר שלא תהיה קליטה... או אולי משהו מוגדר לא נכון בהגדרות רשת. או לחברה שעליה אתם מנויים אין קליטה טובה באיזור.
המוכר עידכן לנו גירסא - לא עזר
אנחנו גרים במקום עם קליטה מעולה
המכשירים האחרים עובדים מצויין, רק המכשיר הזה לא מקבל שיחות בחלק מהזמן.

המוכר עידכן לנו גירסא - לא עזר
אנחנו גרים במקום עם קליטה מעולה
המכשירים האחרים עובדים מצויין, רק המכשיר הזה לא מקבל שיחות בחלק מהזמן.
אז בעצם נשאר רק הענין של מרתף החקירות של השב"כ.
יכול להיות שאתם מבלים שם ולכן זאת הבעיה?...

אשמח לעזרה - הקלטתי שיחה בפלאפון 4X4 וכעת אני צריך לשלוח אותו למישהו,
איך יש אופצייה להעתיק את הקובץ לSD card או למחשב?

בנוגע לגרסאות -
1. ע"פ מה שידוע לי בגרסאות החדשות יש שיפור שמונע את התרוקנות הסוללה במהירות
2. בדקתי במספר חנויות וספקים חלקם הסכימו להחליף למי שאין לו נגן לגרסא מתקדמת וחלקם מוכנים רק אם יש תקלה (כמובן ללקוחות אותה חנות)
כך הבנתי. אולי בטעות. (לא בטוח שזה אותה מדיניות בכל הסניפים).

בכל אופן זה באמת חוצפה מצידם לדרוש תשלום על תיקון באגים שלהם, מצד שני לכאורה זה שווה את המחיר, בהנחה ואכן הגרסה החדשה זה מה שראיתי במכשירים החדשים.
שימו לב ! בגרסאות החדשות א"א להשתמש בקודים של הגרסאות הישנות (*#XXXXXXX#) [תחליטו לבד אם זה מעלה או חיסרון;):sneaky:]

השבוע אני רואה שמיין פון בבני ברק מפרסמים אותו בלעניין -
את הV24
אני רואה את זה בגוגל בלעניין של השבוע עמוד 7

ב470 ש"ח !

קבצים מצורפים

• 1701601649076.png
    1701601649076.png
    KB 229.7 · צפיות: 54
נערך לאחרונה ב:
השבוע אני רואה שמיין פון בבני ברק מפרסמים אותו בלעניין -
את הV24
אני רואה את זה בגוגל בלעניין של השבוע עמוד 7

ב470 ש"ח !
רק צריך לקחת בחשבון שזה טלפון לשנה, כי מתחילת 2025 כל טלפון שלא בדור 4 לא יעבוד.

סליחה, עוד פעם!
המלצה - מה יותר טוב:
4*4
או Q7
או פרו 30.

מישהו אמר לי שהקליטה במכשיר Q7 טובה יותר מכל המכשירים האם אכן?
מישהו אחר אמר לי שפרו 30 יותר טוב מ-4*4, בפרט בשמע ובמהירות האם אכן?

תודה

סליחה, עוד פעם!
המלצה - מה יותר טוב:
4*4
או Q7
או פרו 30.

תודה

גם אני אותה שאלה

סליחה, עוד פעם!
המלצה - מה יותר טוב:
4*4
או Q7
או פרו 30.

תודה
לפי מה שהבנתי Q7 זה שדרוג של 4X4
אז נשאר לי לחפש המלצות ודיס בין Q7 ל פרו 30 שהבנתי שזה 2 המובילים כרגע.
אשמח מאד מאד לדעת.

בכללי יש מלא פרסומות בעיתונים של מכירות ביתיות שמוכרות מכשירים כמו בחנויות
במחיר מוזל יותר ובניוד זול עוד יותר.
הם נותנים אחריות באיזה חנות פלאפונים.
מישהו ממליץ או לא?!

מכירה ביתית אמיתית לא נותנת הנחות על ניוד, רק סוכני סלולר או מישהו שעובד עם מישהו כזה יכול לתת על זה הנחות.

מימוש האחריות הוא תמיד בכל מיני חנויות, תוודאו שזה כו"כ חנויות ושיש באיזור שלכם. כדאי גם לבדוק מול היבואן שזה גם החניות שהוא מפנה אליהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה