בגדול המחיר נע בין 400-500
כזה
רק המלצה אישית שלי, תחפשי מחיר טוב,אבל גם מקום עם שירות טוב, שזה לא פחות חשוב.

יש לי 4*4, מרוצה בעיקרון, אבל אחד המקשים (0) פשוט לא עובד, האם זה נפוץ?
במכשיר החדש שלי (אולי חודש על הכביש), ה 0 כבר מתחיל להראות סימני חולשה ולא מגיב לחצי מהלחיצות...

יש דבר כזה???
לרוב חביבות דברי הגרנ"ג ולגודל יקר דבריו הק' הייתי חייב לתקן. הניסוח הנכון הוא 'עוד מחלה נוראה של ה 4X4 שמצריכה ביקור אצל פסיכיאטר'
יישר כח על התיקון.
אך לצערי, הנוסח המקורי הוא מה שהתכוונתי.
היינו; כל מכשיר כשר זקוק לפסיכיאטר שיעבור השתלמות והמקצעות והתמחות בו דווקא.
אינו דומה מכשיר Q3 2021 ל C2 מחודש תואם כשר, ואינו דומה מירס עתיק לסמסונג טאץ' כשר...

קניתי היום כזה מכשיר
מישו יכול להסביר לי איך מעתיקים מהסים למכשיר
תודה רבה

האם זה נפוץ?
אם זה מקש 0 בלבד, צריך לבדוק... אם שקע הטעינה היה ממש מתחת ל0 כמו מכשירים אחרים, הייתי אומר שיש מצב לרטיבות, אבל הגיאוגרפיה של 4*4 קצת אחרת, אז צריך לפתוח במחקר סטטיסטי 🤨
לי יש את המכשיר כמעט שנה, והמקשים עובדים טוב.

מה הבעיה? נכנסים לאנשי קשר ועושים העתקה/יבוא מהסים.

באג אולי קטן אבל יכול להיות משמעותי:
השעון מעורר לא פועל באמצע שיחה. (אין אפילו ביפ קטן).

גם לכם הזמני הלכה בפלאפון 4X4 לא משתנים לפי שעון קיץ?
בגקתי על מחר וחצות אותו דבר כמו היום,
איך משנים את זה?

גם לכם הזמני הלכה בפלאפון 4X4 לא משתנים לפי שעון קיץ?
בגקתי על מחר וחצות אותו דבר כמו היום,
איך משנים את זה?
בהמשך ההגדרות של האפשרויות יש הגדרה של "הגדרת מערכת שעון קיץ".
מה לעשות? זו אמנם עבודה קשה ביותר לכוונן אותו להתאמת המערכת ולהקיש על אישור, ממש לא מתאים ל-2024 אבל זה עדיין לא אוטומטי.
כדי שנוכל לספר לנכדינו על קשיי הדור שלנו שהיינו צריכים להעביר ידנית לשעון קיץ וזה לא קרה לבד, לא כמוהם שהכל קורה על אוטומט, שלא יהיו כ"כ מפונקים!!!

ועוד מ4X4,
אתם מקלידים טקסט בלה"ק ורוצים להזיז את הסמן כמה אותיות אחורה, במקום ללחוץ על המקש הימני ואז להגיע למקום הרלוונטי צריך ללחוץ על המקש השמאלי כאילו זה כתוב בלע"ז.
נו, מתרגלים.

לי יש 4 על 4
וכל הזמן קורה לי תופעה מוזרה שאנשים מתקשרים אלי ולהם מתקשר כרגיל והפון עצמו לא מקבל שיחות.
ניסתי לבדוק אם הבעיה בסים- החליפו לי סים ולא עזר.
הבאתי את המכשיר לתיקון וגם לא עזר, אח"כ החליפו לי סים שוב ולא נפתרה הבעיה עד הרגע הזה!!
רציתי לבדוק אם זה הבעיה במכשיר הספציפי שלי אז הכנסתי את הסים למכשיר 4 על 4 אחר וגם בו אותו בעיה בדיוק!!!

למישהו גם קרה כזו תופעה מוזרה???

תכל'ס ,סופית- 4x4 / pro1 / Q7 ?????????
אני אישית מאד נהנית מה- 4x4 אבל בדיוק רוצים סביבי לקנות טלפון אז-----מה הוחלט?????

בהמשך ההגדרות של האפשרויות יש הגדרה של "הגדרת מערכת שעון קיץ".
מה לעשות? זו אמנם עבודה קשה ביותר לכוונן אותו להתאמת המערכת ולהקיש על אישור, ממש לא מתאים ל-2024 אבל זה עדיין לא אוטומטי.
כדי שנוכל לספר לנכדינו על קשיי הדור שלנו שהיינו צריכים להעביר ידנית לשעון קיץ וזה לא קרה לבד, לא כמוהם שהכל קורה על אוטומט, שלא יהיו כ"כ מפונקים!!!
זה לא קשה לי!
פשוט לא ידעתי את זה
ונבהלתי שלא משתנה בלוח שנה
זה הכל
ותודה על התשובה

מקרה אחר: באמצע שיחה הפסקתי לשמוע פתאום את הצד השני
- מתברר שהגיע הזמן של שעון מעורר
(לא קפץ לי שום הודעה, רק כשניתקתי ראיתי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה