- הוסף לסימניות
- #2,281
לאיזה טלפון ???תודה.
תוכל להמליץ לי איזו גרסה הכי מומלצת?
לאיזה טלפון ???תודה.
תוכל להמליץ לי איזו גרסה הכי מומלצת?
4*4לאיזה טלפון ???
הגירסה הכי חדשה4*4
תודה רבה!
תודה ענקית!!!הגירסה הכי חדשה
V07
אין לי כרגע הזמן להסביר בדיוק איך זה עובדתודה ענקית!!!
הגירסה הזאת באמת הכי טובה?
יש איזושהי אפשרות להוסיף רינגטונים למכשיר? (לא בכרטיס זיכרון)רק אם יש לך את התוכנה
ואפשר רק לעדכן גירסה ותו לא
לא מה שידוע לנויש איזושהי אפשרות להוסיף רינגטונים למכשיר? (לא בכרטיס זיכרון)
www.prog.co.il
נכון שאולי אולי זה פלאפון טובשיומי רגיל
ה' ישמור....נכון שאולי אולי זה פלאפון טוב
אבל הרבה הרבה הרבה רבנים אסרו את זה משום מראית עין
לא ידוע לי כ"כ קטנים האלו@יואל זוהר תודה על כל התשובות המפורטות
אבקש לשאול: באיזה מכשיר מהנ''ל הנגן יותר משוכלל
דהיינו שאפשר לסנן לפי אלבומים וכדו' או ליצור רשימת השמעה
כי מה שיש לי עד עכשיו כגון D20 או סמויקס אפשר רק לשמוע את כל השירים ברצף ויש כאלה שחשוב להם מאוד לשמוע לפי רשימת השמעה
סליחה שהטרחתי. תודה מראש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים