לא אותו סגנון Q7 הרבה יותר טוב
יש לי את שניהם, לוח שנה של קיוליקס טיפה יותר נוח . ויש בו פנס אחורי
לעומת זה לפרו 10 , לטעמי יש יותר מראה אלגנטי , ויש בו אפשרות של צלצול רטט.
ייתכן ואני לא מכיר טוב כל כך הפיצרים של המכשירים , לכן כותב את הכל בהסתייגות

אני מתלבטת מאד בין 4X4 לQ7
רק אחרי שקראתי את כל התגובות שיש
אני מבולבלת עוד יותר
מה שאחד טוען שאצלו פצצה השני טוען שיש לו בדיוק אותו דבר וזה דפוק
וכו וכו כמעט בכל פרמטר
עד שזה נשמע כאילו לא מדברים על אותו פלאפון
מה ההיגיון???
ואם זה עניין של עדכוני גרסה או פלאפון מייצור מאוחר יותר
אז מי אמר שלא ימכרו לי את הישן
כאילו אני מתכוונת אם בחנויות פלאפונים ברגע שיוצאת גרסה חדשה
זהו, הם לא מוכרים יותר את מה שנשאר להם במלאי??
פוחדת ליפול על כזה דבר אחרי שאני קונה פלאפון
ברור שעדיף Q7

q7 קיוליקס 7

קניתי אותו , לא ראיתי בו אפשרות של צלצול רטט וחבל שאף אחד לא העלה את העניין הזה בפרוג
לא הבנתי למה אתה אומר שאין כי וודאי יש
עושים שזה יהיה רק רטט וזהו זה

אצלי , זה לא נותן אפשרות של רטט , אולי יש לנו שני מכשירים שונים ?

המלצת לי למכשיר 4*4 על גירסא V07,
אתה יודע אם בגירסא הזו הרינגטונים מהכרטיס עובדים בווליום חזק גם בפרופיל כללי וגם ברינגטון לאיש קשר מסוים?
לא בדקתי ספציפי
רק מה שידוע לי שאמרו לי וראיתי שרינגטונים מתוך הכרטיס שומעים יותר חזק
אבל כמובן שווליום של הרינגטון עצמו צריך להיות חזק
ולא נראה לי שבגירסאות החדשות הם שינו את זה

אין כזה פרופיל של רטט.
אם יהא צורך אבצע צילום מסך של הפרופילים
אצלי , זה לא נותן אפשרות של רטט , אולי יש לנו שני מכשירים שונים ?
בשביל רטט צריך לעשות ככה: בתפריט הראשי של הפרופילים לבחור באחד מהבאים: כללי/שקל/פגישה/חוץ>לבחור בהתאמה אישית>להכנס לסוג התראה>לבחור רטט בלבד. ואפשר גם לבחור בתפריט הראשי של הפרופילים, פגישה.

חשוב לדעת שפלאפון 4+4 לא כזה טוב כמו שאומרים, גם לו יש תקלות, ויש לו מתחרים יותר טובים ממנו. מבחינת אי תקלות, איכות, קליטה טובה, וכמה זמן שמחזיק, הפלאפון הכי טוב הוא אלקטל (מצורפת תמונה)
1716826272115.png

נערך לאחרונה ב:
אני מזמין ב"נ, אנסה לעדכן במה מדובר.
אז אני מעדכן:
אהבתי שיש גם לוח שנה עברי וגם לועזי נפרדים.
נראה טלפון די פשוט אבל חזק.
אחרי הטענה ל100%, עמד יום שלם ללא שימוש ואחה"צ הסוללה הייתה על 75% - דולק אבל ללא שימוש !

שלום וברכה!
אשמח לדעת על פלאפון מומלץ אם האופציות הבאות:
1. קליטה טובה
2. יכולת לרשום אנשי קשר ללא הגבלת אותיות
3. יכולת לרשום הערות/מייל/כתובת וכדו' באיש קשר
4. פנס חזק
5. עם אפשרות סינכרון אנשי קשר
6. לוח שנה מפורט,
7. העברת קבצים דרך בלוטוס
8. רקעים אישיים
9. חיפוש חכם
10. נגן רגיל (ולא שנכנסים דרך הקלטה וכדו')

כדוגמת ה c2 וכדו'
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה