- הוסף לסימניות
- #2,441
אני חושב שאין
אם תוותר על נגן, והעברת קבצים, תמצא את הQ3
אם תוותר על נגן, והעברת קבצים, תמצא את הQ3
לQ3 יש פנסאני חושב שאין
אם תוותר על פנס, נגן, והעברת קבצים, תמצא את הQ3
אף פעםשלום וברכה!
אשמח לדעת על פלאפון מומלץ אם האופציות הבאות:
7. העברת קבצים דרך בלוטוס
8. רקעים אישיים
כדוגמת ה c2 וכדו'
תודה רבה!
ובעניין חיפוש באנשי קשר, איך אפשר למצוא אנשי קשר לפי שם?מחקתי (בדקתי בכיס ומצאתי כדבריך)
זה פשוט ענין טכניובעניין חיפוש באנשי קשר, איך אפשר למצוא אנשי קשר לפי שם?
תודה רבה
איפה מוצאים אותן?זה פשוט ענין טכני
צריכים להיכנס להגדרות סוג המקלדת
פלאפון לא כשר
וואו תודה רבה!!! הסתדרתלחצו 'אנשי קשר'
תלחצו על ספרה או אות שתבחרו,
לחצו סולמית! רשימה נפתחת 1. אותיות 5. ספרות 6. שפה
יש את הנוקיה 215/225שלום וברכה!
אשמח לדעת על פלאפון מומלץ אם האופציות הבאות:
1. קליטה טובה
2. יכולת לרשום אנשי קשר ללא הגבלת אותיות
3. יכולת לרשום הערות/מייל/כתובת וכדו' באיש קשר
4. פנס חזק
5. עם אפשרות סינכרון אנשי קשר
6. לוח שנה מפורט,
7. העברת קבצים דרך בלוטוס
8. רקעים אישיים
9. חיפוש חכם
10. נגן רגיל (ולא שנכנסים דרך הקלטה וכדו')
כדוגמת ה c2 וכדו'
תודה רבה!
מה זה? בלי אינטרנט?שיומי רגיל
פלאפון דפוקקקקקקקקקקקקקעושה לי בעיה בכפתורים
וגם סוללה נגמרת מהר
אני משתגעת מזה
אבל שאר הדברים מצויין
איפה אפשר לקנות את הטלפון הזה -עם הנגן..וכמה זה עולה?לי יש Q7 עם נגן מובנה ולא מוסתר הכנסתי כרטיס זיכרון עם שירים מסודר בתיקיות.
מכשיר מעולה!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים