אני חושב שאין
אם תוותר על נגן, והעברת קבצים, תמצא את הQ3

קניתי היום את הQ3 אחרי המלצות
ואני לא מצליחה להבין איך מחפשים בו אנשי קשר, יש אפשרות לחפש לפי השם ולא רק לפי המספר?
אם אני פשוט רושמת בחיפוש זה מחפש לפי מספר בלבד, וזה לא נח בכלל

אפשר!
אולי לא הבנתי את השאלה שלך!?

אוקי!
ראיתי שיש נוקיה 235 אשמח לשמוע עליו חוות דעת
לפי מה שנראה הוא מונה את כל מה שרשמתי למעלה
אם כי ישנם דברים שלא רשום - כדוגמת העברת קבצים בבוטוס
שאת זה אני מאמין שיש כמו ב c2

כשאני נכנסת לאנשי קשר, כדי לחפש- אני מתחילה להקיש, וזה קולט לי מספרים במקום אותיות
לדוגמא אני מנסה לכתוב את האות ע', לוחצת פעמיים על 9, זה כותב לי 99 ומביא לי את כל המספרים שיש בהם 99.
אני רוצה לחפש לפי האותיות, שיביא לי את כל מי שמתחיל בא', ב' וכולי
אצלכם זה עובד רגיל?
מעניין איפה הבעיה

תלחצו 'אנשי קשר'
תלחצו על ספרה או אות שתבחרו,
לחצו סולמית! רשימה נפתחת 1. אותיות 5. ספרות 6. שפה

לידיעתכם ברשימה הנפתחת הזאת יש אפשרות לבחור אפשרות ע" גלילה עם החץ
ואפשר פשוט להקיש 1, 5, או 6!
כך זה ברוב הרשימות בטלפונים

שלום וברכה!
אשמח לדעת על פלאפון מומלץ אם האופציות הבאות:
1. קליטה טובה
2. יכולת לרשום אנשי קשר ללא הגבלת אותיות
3. יכולת לרשום הערות/מייל/כתובת וכדו' באיש קשר
4. פנס חזק
5. עם אפשרות סינכרון אנשי קשר
6. לוח שנה מפורט,
7. העברת קבצים דרך בלוטוס
8. רקעים אישיים
9. חיפוש חכם
10. נגן רגיל (ולא שנכנסים דרך הקלטה וכדו')

כדוגמת ה c2 וכדו'
תודה רבה!
יש את הנוקיה 215/225
הם אומנם לא עונים על כל הדרישות אבל על רובם...

הפנס לא מאוד חזק ואין חיפוש חכם

ב - 4*4 של אסקולס יש נגן לא מוסתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה